1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DROGBA'DAN F.BAHÇE MAÇINA GÖNDERME
DROGBA'DAN F.BAHÇE MAÇINA GÖNDERME

DROGBA'DAN F.BAHÇE MAÇINA GÖNDERME

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, Sanica Boru Elazığspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Galibiyeti ve Türk Telekom Arena'daki 100. golü atmasını değerlendiren Didier Drogba, "Kazanmamız önemliydi. Burak'ın golüyle öne geçtik. Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Attığım goller de sonuç almamızda yardımcı oldu. İstatistikler her zaman güzeldir. 100. golü atmak önemli bir şey. Performansımla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Bunu ben söyleyemem. Önemli olan 3 puandı" dedi.

"FENERBAHÇE MAÇINI RAHAT İZLEYECEĞİZ"
Şampiyonluk yarışında farkı yeniden açmalarıyla gili konuşan Drogba, "Puan farkıyla birlikte Fenerbahçe'nin maçını daha rahat izleyeceğiz" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim cezası hakkında da konuşan sarı-kırmızılı golcü, "Önümüzdeki sezon da birkaç maç kaçıracak. Bu konuda elimizden bir şey gelmiyor" fiadelerini kullandı.

DROGBA'DAN DİKKAT ÇEKEN HAREKET
Drogba'nın basın mensuplarına konuştuğu sırada masada bulunan mikrofonlar yere düştü. Fildişi Sahilli golcü mikrofonları yerden alarak açıklamalarına devam etti.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.