1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DROGBA'DAN KOPENHAG MESAJI
DROGBA'DAN KOPENHAG MESAJI

DROGBA'DAN KOPENHAG MESAJI

“Kimse havaya girmesin ve Kopenhag’ı küçük görmesin.''

A+A-

Yeni sezona ligde 4. yıldız, Avrupa’da yarı final parolasıyla giren Galatasaray, Didier Drogba’nın attığı golle Fenerbahçe’yi yenmiş, startı TFF Süper Kupası ile vermişti. Ardından gelen Süper Lig’deki seri puan kayıpları ve Şampiyonlar Ligi’ndeki 6-1’lik Real Madrid yenilgisi, camiada herkesin moralini bozmuş, üstüne sarı-kırmızılı yönetim de teknik direktör Fatih Terim’i görevden almıştı.

BÜYÜK MAÇLARIN BÜYÜK OYUNCUSU

Roberto Mancini yönetimindeki Galatasaray’ın ilk sınavı İtalya’da Juventus’a karşıydı. Bahis siteleri sarı-kırmızılılara şans vermiyor, taraftarları bile takıma inanmıyordu. Ama bir kişi unutuluyordu: Drogba…

Büyük maçların büyük futbolcusu olduğunu bir kez daha gösteren Didier Drogba, Torino’da önce golünü attı, sonra asistini yaptı ve 2-2’lik sonuçta başrolü oynadı. Real Madrid yenilgisini Juventus beraberliği ile unutan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda ilk 2 için büyük avantaj yakaladı.

‘TARAFTAR SAKIN HAVAYA GİRMESİN’

Kesin kazanacağız gibi bir ortam oluştu ama taraftarımız sakın havaya girmesin ve rakibi de küçük görmesin. Sonuçta bizim gibi Juventus’la berabere kalmış bir takıma karşı oynayacağız. İşimiz hiç kolay değil. Çok zor maç. Hatta bana göre gruptaki en zor maçımız. Kazanırsak ilk 2 için avantaj yakalayacağız. Aksi bir sonuçta puan kaybetme kredimiz kalmayacak.

AMKSpor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.