1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DROGBA'DAN ŞOK AÇIKLAMA! AYRILIYOR MU?
DROGBA'DAN ŞOK AÇIKLAMA! AYRILIYOR MU?

DROGBA'DAN ŞOK AÇIKLAMA! AYRILIYOR MU?

Galatasaray'ın Fildişili yıldız oyuncusu Didier Drogba kendisiyle ilgili çıkan Amerika dedikoduları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kariyerinde bir çok kupa kazanan ve bu geleneğini Galatasaray'da da sürdüren yıldız oyuncu Didier Drogba'nın kulübüyle olan sözleşmesi tamamlandıktan sonra Amerika'ya giderek futbol hayatını orada sürdürmeyi planladığı belirtildi.

Yapılan röportajda Amerika'da ki futbol hakkında açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Çin'e transferim gerçekleşmeden önce MLS takımlarıyla ilgili görüşmeler vardı. Futbol  Amerika'da çok gelişmekte. Büyük takımlar ve büyük oyuncular o ligde mücadele ediyor. Thierry Henry gibi iyi oyuncular var. David Beckham da vardı, Dempsey ise Amerika'ya geri döndü. Lig orada daha da rekabetçi." dedi.

Açıklamalarına devam eden 35 yaşındaki Fildişili oyuncu, "Bilmiyorum, belki bir gün başka bir takıma gidebilirim. Fakat şimdilik Galatasaray ile neler yapabileceğime odaklıyım. Şuan ayrılmayı düşünmüyorum. Ama zaman gelir ve MLS ekiplerinden teklif alırsam, neden olmasın?" diyerek sözlerini tamamladı.

(sporx)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.