1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DROGBA'YI ŞOKE EDEN CEVAP!
DROGBA'YI ŞOKE EDEN CEVAP!

DROGBA'YI ŞOKE EDEN CEVAP!

Drogba'yı şoke eden cevap!

A+A-

Didier Drogba verdiği özel röportajda Chelsea'den ayrıldıktan sonra yaşadığı ilginç anılarını da anlattı. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la Chelsea'yi karşı karşıya getiren ilk mücadeleden önce İstanbul'da filme alınan mini belgeselde ailesinin Drogba'nın hayatında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunun altı çiziliyor. İşte Drogba'nın kendi anlatımıyla İngiltere'den sonraki futbol hayatı;

"SÖZLEŞMEN YALNIZCA 1.5 SENE!"

"Hem ben hem de aileme göre evimiz hala İngiltere. Chelsea'den ayrılıp Çin'e gideceğim zaman çocuklarıma "Haydi Çin'e gidelim" dediğimde bana "Hayır baba sen git, biz tatillerde gelip seni görürüz" diye karşılık verdiler. Onlara "Benimle birlikte İstanbul'a gelmeniz lazım" dediğimde ise aldığım cevap yalnızca 1.5 yıllık imza attın, bakalım sonrasında ne olacak" oldu. Çocuklarım benle böyle konuşuyor! İngiltere'de çok mutlular ve ayrılmak istemiyorlar"

 

Drogba'nın röportajının tamamı Cuma günü Chelsea TV'de yayınlandı ve arkasından ise Fildişili yıldızın İngiltere'de attığı en güzel gollerden hazırlanan derleme ekranlara getirildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.