1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DUALAR ONLAR İÇİN
DUALAR ONLAR İÇİN

DUALAR ONLAR İÇİN

Aracın çarptığı 6 yaşındaki İbrahim ile 13 yaşındaki ablası Elif Dönekli yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı

A+A-

Onur ULAĞ
Lefke-Güzelyurt anayolunda dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, HD 533 plakalı arabanın çarptığı 6 yaşındaki yaya İbrahim Dönekli ve 13 yaşındaki yaya Elif Sultan Dönekli yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ından alınan bilgiye göre kaza Lefke-Güzelyurt anayolu üzerinde HD 533 plakalı aracı ile dikkatsizce seyreden, Ömer Akan(E-32)’ın Gaziveren köyü yakınlarına geldiği zaman yaya olarak karşıya geçmeye çalışan İbrahim Dönekli ve Elif Sultan Dönekli’ye çarpması ile oldu. Kaza sonucu yaralanan iki çocuk olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki İbrahim yapılan tedavilerin ardından yoğun bakım servisine kaldırıldı.
Küçük İbrahim’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aynı kazada yaralanan 13 yaşındaki Elif Sultan ise yapılan ilk müdahalelerin ardından acil serviste müşahede altına alınırken, araç sürücüsü Ömer Akan tutuklandı. Elde edilen bilgilere göre polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.