1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DUDU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
DUDU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

DUDU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı!

A+A-

Nadire Bahadi
Lefkoşa’da önceki akşam vatani görevini yaptığı bölüğünden firar ederek yaya olarak uzaklaştığı sırada Dereboyu’nu Metehan’a bağlayan yolda araç çarpması sonucu hayatını kaybeden 23 yaşındaki Fatih Dudu askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Dudu, dün Gazimağusa Kabristanlığı’nda ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Sevenleri yalnız bırakmadı
Gazimağusa’nın Maraş bölgesi sakinlerinden Dudu ailesinin küçük oğlu olan Fatih’in cenaze törenine ailesinin ve sevenlerinin yanı sıra Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, çok sayıda siyasi isim, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli komutanlar ve silah arkadaşları katıldı. Sevenleri Dudu’yu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Fatih Dudu’nun beklenmedik ölümü tüm sevenlerini üzdü.

Gözyaşlarına boğuldular
Fatih Dudu’nun ani ölümü ile sarsılan baba Mehmet Dudu ile anne Ebiz Dudu oğullarının cenaze töreninde ailelerinin desteği ile ayakta durabildi. Dudu’nun kardeşleri Muhammet ile Mustafa Dudu ise kardeşlerinin cenaze töreninde sarılarak birbirlerine destek oldu. Kardeşler cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamadı.

img_1271---copy.jpg

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.