1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜĞÜN GECESİ ... YATAK ODASINDA BAŞLAYAN BOĞUŞMA!
DÜĞÜN GECESİ ... YATAK ODASINDA BAŞLAYAN BOĞUŞMA!

DÜĞÜN GECESİ ... YATAK ODASINDA BAŞLAYAN BOĞUŞMA!

Güzelyurt'ta evlendikleri gece... Yatak odasında başlayan boğuşma... Sabah saat 04.20'de;

A+A-

Güzelyurt’ta çok ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Dünya evine girdikleri gece Mustafa ve Zalihe Günsel çiftinin evine hırsız girdi. Çiftin düğünde topladıkları paraları çalmaya çalışan Musa Sabahyılıdız adlı zanlı, dün, Güzelyurt Adli Şube polislerinin başarılı bir operasyonu ile yakalanarak mahkemeye çıkarıldı.

İlginç olay, 31 Mayıs gecesinin ilerleyen saatlerinde yaşandı. Güzelyurt Belediye Parkı’nda düğünleri yapılan Mustafa ve Zalihe Günsel çifti, mutlu, mesut bir şekilde gece evlerine gitti. Düğünde topladıkları para ile evlerine giden yeni evli çift, başlarına gelecekten habersiz uykuya daldı. Yeni evli çiftin evine, sabah saat 04.20’de hırsız girdi.

Lemar Süpermarket arkasındaki Şehit Fuat Türköz Sokak No: 17’deki iki katlı evlerinin yatak odasına giren yüzü kar maskeli meçhul kişi, düğünde toplanan paraları çalmaya yeltendi. Bu sırada uyanan ev sahibi Mustafa Günsel ile hırsız arasında boğuşma yaşandı.

Yatak odasında başlayıp balkona kadar devam eden boğuşma sırasında, ev sahibi Mustafa Günsel’in ayağı kırıldı. Hırsızsa kayıplara karıştı.

Polis bir hafta uyumadı

Olay yerine çağrılan Güzelyurt Emniyet Müdürlüğü Adli Şube ekipleri evde araştırmalara başlarken, balkondaki boğuşma esnasında hırsız ile birlikte yere düştüğü esnada ayağı kırılan ev sahibi Mustafa Günsel’e ilk müdahale olay yerine gelen Güzelyurt Sağlık Merkezi ekibi tarafından yapıldı.

Bu arada Mustafa Günsel’in polise verdiği ifade doğrultusunda araştırmalarını derinleştiren polis, olayı aydınlatmak için bir hafta süreyle 24 saat aralıksız çalıştı.

Polis, yapılan operasyonla şüpheli görülen Mustafa Sabahyıldız’ı tutukladı.

Polis, Sabahyıldız’ın üzerinde bir haftalık darp izleri yanında, yüzüne taktığı kar maskesini de evinde buldu.

Dün sabah Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu huzuruna çıkarılan Sabahyıldız’ı hakkında bir gün tutukluluk emri verildi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.