1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Düğünde Şok!
Düğünde Şok!

Düğünde Şok!

Damat düğünde nedimeyi hastanelik etti!

A+A-

İngiltere'de damat nedimeyi hastanelik etti

İngiltere’de bir damat bilinmeyen bir sebepten ötürü düğün sırasında eşinin iki nedimesini dövdü ve kadınlardan birini hastanelik etti.

Chesire bölgesindeki Macclesfield kentinde, eylül ayında gerçekleştirilen düğün sırasında 27 yaşındaki damat John Paul Campbell’in mekanın otoparkında  nedimelerden biri ile tartışmaya başladığı belirtildi.

Tartışmanın şiddetlenmesiyle Campbell kontrolünü kaybederek ismi basına açıklanmayan kadını dövmeye başladı.

Gelinin baş nedimesi ve en yakın arkadaşı Samantha Dewar’ın damattan dayak yiyen kadını kurtarmak için olaya müdahale ettiği ancak Campbell’in onu da sert bir yumrukla yere serdiği belirtildi.

568cf84ac03c0e3370f8057d.jpg

Samantha Dewar

Aldığı darbe sonucunda Dewar’ın elmacık kemiğinin kırıldığı ve kaldırıldığı hastanede “yanağının çökmemesi için” yüzüne metal bir plaka takıldığı açıklandı.

26 yaşındaki Dewar mahkemede verdiği ifadede gelinle liseden beri arkadaş olduklarını ancak düğünde yaşananlardan bu yana hiç konuşmadıklarını söyledi.

Macclesfield’da bebeği, üç yaşındaki kızı ve nişanlısı ile birlikte yaşadığını belirten Dewar “Okuldan bu yana hep en iyi arkadaşımdı. Düğün için hazırlanmasına bizzat yardım ettim. Ben bu olayda en yakın arkadaşımı kaybettim” dedi.

Dewar “Bu tam bir kabus. Herkes çok eğleniyordu ancak insanlar evlerine dönmek için otoparka doğru yürümeye başladığında her şey değişti. Damat durduk yere yüzüme yumruk attı ve beni yere serdi. Tek hatırladığım acılar içinde yerde yattığım. Gözümü açamıyordum. Bütün yüzüm şişmişti. Yüzümü hissedemiyordum. Hala da yüzümün bir kısmını hissedemiyorum. Umarım her şey yakında daha iyi olacak” dedi.

568cf842c03c0e3370f80577.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.