1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNAYAYI ŞOKE EDEN İDAM
DÜNAYAYI ŞOKE EDEN İDAM

DÜNAYAYI ŞOKE EDEN İDAM

Şok iddia: 'Eski sevgilisi idam edildi'

A+A-

Güney Kore basını, düşman kardeşi Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong-un hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı. Chosun Ilbo gazetesi, Kim Jong-un'un eski sevgilisi olarak bilinen, şarkısı Hyon Song-wol'un, 11 kişiyle beraber tutuklanarak idam edildiğini öne sürdü.

Gazetenin haberine göre, Song-wol ve diğer 11 kişinin, Kuzey Kore'nin pornogrofiyle ilgili kanunlarını çiğnemekten 17 Ağustos'ta tutuklandığı ve 3 gün sonra da idam edildi.

Gazete, idam edilen kişikerin Unhasu Orchestra ve Wangjaesan Light Music Band adlı müzik gruplarının üyelerinden oluştuğunu, bu kişilerin 'seks videoları hazırlayarak Çin de dahil bazı ülkelerde satışa sunduğu için idam edildiklerini' iddia etti.

Konuya yakın bir kaynağın Chosun Ilbo'ya verdiği bilgiye göre, 'Unhasu Orchestra, Wangjaesan Light Band ve Moranbong Band grubu üyeleri, ailelerinin gözleri önünde, makineli tüfek ateşiyle idam edildi.' Dahası, idam edilen kişilerin aileleri esir kamplarına gönderildi.


EŞİNİN BİR PARMAĞI VAR MI?

Kim Jong-un'un, Hyon Song-wol ile yaklaşık 10 yıl önce tanıştığı belirtildi. İki sevgilinin ilişkisinin, Kuzey Kore'nin eski lideri Kim Jong-il nedeniyle bozulduğu öne sürüldü.

Kim Jong-un'un eşi Ri Sol-ju'nun da Unhasu Orchestra grubunun eski bir üyesi olduğu biliniyor. İdamlarda Sol-ju'nun bir rolü olup olmadığı bilinmiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.