1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYA AYAĞA KALKTI!
DÜNYA AYAĞA KALKTI!

DÜNYA AYAĞA KALKTI!

Genç kız telefonu eline aldı...

A+A-

iPhone 6'nın bu genç kadında ne işi var?

iPhone 6, 19 Eylül'de satışa sunuluyor; ancak sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf kafaları karıştırdı; zira daha satışa sunulmayan iPhone 6 metrodaki bir genç kızın elinde görüntülendi!

Apple'ın büyük ses getiren yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, ABD'de 12 Eylül'de ön siparişe açılmış 24 saatte toplamda 4 milyon satarak büyük bir başarı yakalamıştı. 19 Eylül (yani yarın) itibariyle yine ABD'de satışa sunulacak olan iki yeni iPhone için tüketiciler sabırsızlanırken, Twitter'da dolaşan ve hızla yayılan bir fotoğraf kafaları bir hayli karıştırdı.

Metroda seyahat eden bir genç kızın elinde daha bugünden iPhone 6'nın olduğu fotoğrafta dikkat çekerken, kullanıcılar da bir hayli şaşkın; zira daha satışa sunulmayan bir telefon nasıl oluyor da bir vatandaşın elinde olabiliyor?

25993283.jpg

Kullanıcıların bir kısmı Apple'da çalışanların yakınlarına 'kıyak' yaptığını ve telefonu önceden dağıttığını iddia ederken, kimileri de işi bir adım öteye taşıyıp genç kızın Steve Jobs'ın bir yakını olabileceğini belirtiyor.

Elbette tüm bunlar birer iddiadan ibaret; ancak internette hızla yayılan bu fotoğraf daha uzun bir süre konuşulacakmış gibi görünüyor.

Türkiye'de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 26 Eylül itibariyle kullanıcılarla buluşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.