1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DÜNYA BASINI FENERBAHÇE İÇİN NE DEDİ?
DÜNYA BASINI FENERBAHÇE İÇİN NE DEDİ?

DÜNYA BASINI FENERBAHÇE İÇİN NE DEDİ?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica'ya elenmesi dünya basınına yansıdı.

A+A-

De Telegraaf (Hollanda): Kuyt’ın rüyası paramparça oldu. Benfica, 1-0 yenildiği maçın rövanşında 3-1 kazandı. Finale giden Hollandalı, Kuyt değil Ola John oldu. 

A Bola (Portekiz): Benfica, Fenerbahçe’yi mağlup etti ve Avrupa Ligi’nde finale çıktı. Benfica, 23 yıl sonra tekrar aynı sevinci yaşadı. Matic ve Cardozo, harika futbollarıyla maçın yıldızları oldu. 

Record (Portekiz): Benfica, Amsterdam’daki finale kaldı. Cardozo’nun iki golü turu getirirken, Kartallar, Fenerbahçe’den çok daha iyi oynadı.

The Telegraph (İngiltere): Son dakikalarda tur iki takım için de bıçak sırtındaydı. Konuk Fenerbahçe, bir golün kendisini finale götüreceğini bilerek oynadı. Ancak kaleci Artur, kurtarışlarıyla buna izin vermedi.

BBC (İngiltere): Dramatik yarı finalde Cardozo’nun attığı iki gol, Benfica’yı 1990’dan sonra Avrupa’da ilk kez finale taşıdı.

Daily Mail (İngiltere): Cardozo attığı iki golle takımını finale taşıdı. Chelsea’li Daviz Luiz, eski arkadaşlarıyla karşılaşacak.

Marca (İspanya): Cardozo’nun dublesi, Benfica’yı 23 yıl aradan sonra finale çıkardı.

AS (İspanya): Gaitan ve Cardozo’nun (2) golleri, Benfica’yı Avrupa arenasında prestijli günlerine döndürdü. Fenerbahçe’nin ilk maçta 1-0’lık galibiyeti final için yetmedi.

L’Equipe (Fransa): Benfica, Avrupa Ligi finalinde! Portekiz ekibi, Cardozo’nun bitiriciliğine ve Gaitan’ın yaratıcılığına teşekkür etmeli. 

UEFA.com: Cardozo’nun iki golü, Benfica’nın finale yükselmesine yardımcı oldu. Benfica, Gaitan’ın golüyle öne geçti. Kuyt beraberliği sağladı ama Cardozo, takımına Amsterdam yolunu açtı. 

Globo Esporte (Brezilya): Kartallar finale uçtu! Cardozo’nun muhteşem performansı, Benfica’yı Chelsea’nin rakibi yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.