1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Dünya bu bebeği konuşuyor! Doktorlar bile şaşkın..
Dünya bu bebeği konuşuyor! Doktorlar bile şaşkın..

Dünya bu bebeği konuşuyor! Doktorlar bile şaşkın..

Dünya bu bebeği konuşuyor! Doktorlar bile şaşkın..

A+A-

Brezilya’nın kuzeyindeki Para eyaletinin Barcarena bölgesinde Beatriz Azevedo isimli bir anne ikizlerini sezeryanla dünyaya getirmek için hastaneye gitti. Bebeklerden ilki normal bir şekilde doğarken ikinci doktorları şaşkına çevirdi. Çünkü ikinci bebek hâlâ kusursuz bir amniyotik kesenin içinde hayata gözlerini açtı.

Brezilya’nın kuzeyindeki Para eyaletinin Barcarena bölgesinde Beatriz Azevedo isimli bir kadın tıp tarihine geçen bir doğuma imza attı. Sıvı dolu amniyotik kesenin anne adayı doğuma girmeden kırılması beklenir. Ancak Brezilya’daki doğumda bu durum yaşanmadı ve anne Julia adını verdiği ikiz bebeklerinden birini doğururken herkesi şaşkına çevirdi. 80 bin doğumda bir kez görülen bu benzersiz durum doktorları heyecanlandırdı.

SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE HASTANEDEN ÇIKTI

Hastanede kadın doğum hemşiresi olarak çalışan Geovany Magalhaes, yerel basına yaptığı açıklamasında, “Bu annenin bebeği hâlâ amniyotik sıvı kesesinin içindeydi. Sanki rahimin ortasındaymış gibi davranıyordu. İlk kez böyle bir şey gördüm” dedi.

Amniyotik keseden çıkarıldıktan sonra, Julia ilk bakıma alındı ve annesi ile kız kardeşiyle kısa süre içinde bir araya geldi. Anne Julia inanılmaz doğum için, “Bütün doktorlar hayret içindeydi ve kese kırılmadan önceki anı kaydetmemizi söylediler” ifadelerini kullandı. Anne ve bebeklerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

mynet.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.