1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünya bu ikizleri konuşuyor!
Dünya bu ikizleri konuşuyor!

Dünya bu ikizleri konuşuyor!

Böyle bir olayın gerçekleşme ihtimalinin 400 binde bir olduğu açıklandı.

A+A-

İngiltere'de ikiz kardeşler, aynı gün doğum yaparak şaşırtıcı bir tesadüfe imza attı. Böyle bir olayın gerçekleşme ihtimalinin 400 binde bir olduğu açıklandı.

İngiltere'de yaşayan Katie Bowden, 10 Haziran sabahı Swansea şehrinde, kızı "Ella"yı dünyaya getirdi. Aynı gün öğleden sonraysa kardeşi Amy Meredith-Davies, kendisinden 40 kilometre uzaktaki bir hastanede doğum yaparak "Henry" adlı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bowden, hayatları boyunca her şeyi birlikte yaptıklarını, aynı yıl evlendiklerini fakat aynı dönemde hamile kalmayı asla planlamadıklarını söyledi. Meredith-Davies, önce kardeşinin hamile olduğunu öğrendiklerini, bir hafta sonra kendisinin de hamile olduğunun ortaya çıktığını aktardı. İkizler, hamile olduklarını da ailelerine aynı anda, babalarının 70'inci doğum gününde söylediklerini anlattı.

1436330690274.jpg

ÜSTELİK DOĞUM GÜNÜNDE


"Aynı anda hamile olduğunuzu öğrenince, süreç iki kat zor geçiyor" diyen Bowden, "Hem kendim, hem kardeşim için endişeleniyordum" ifadelerini kullandı. Meredith-Davies "Doktorlar 3'er gün arayla doğum tarihi vermişti. Ben doğuma girmeden dakikalar önce kardeşimin sağlıklı çocuk dünyaya getirdiğini öğrendim" dedi. Üstelik doğum, Amy'nin 30'uncu doğum gününe denk geldi. Bowden, 9 Haziran 1975 akşamı doğduğunu, kardeşinin ise aynı gün geceyarısından sonra dünyaya geldiğini belirtti.

 

SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.