1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYA BU VAHŞETLE SARSILDI!
DÜNYA BU VAHŞETLE SARSILDI!

DÜNYA BU VAHŞETLE SARSILDI!

Bebeği vahşice katletti!

A+A-

Çin, 10 yaşlarındaki bir çocuğun bir bebeği vahşice öldürmesiyle saldırdı.

2-045.jpg

Çin'in Chongqing kentinde 18 aylık bir bebek 10-12 yaşlarında olduğu tahmin edilen küçük bir kız tarafından asansör içinde öldüresiye dövüldükten sonra 25. Kattan aşağı atıldı. Asansördeki dehşet anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Chongqing Broadcasting Group televizyonunun haberine göre, 18 aylık bebek annesi tarafından yanlışlıkla asansörün içinde unutuldu.

1.png
 

Anne çocuğun bisikletini asansörden çıkartırken çocuk içerde kaldı. Bu arada kadının asansörden çıkmasından sonra asansöre 10-12 yaşlarında bir kız çocuğu bindi. 

DÖVDÜ, TEKMELEDİ, 25. KATTAN ATTI
 
Annenin bebeğini unuttuğunu fark ettiği sırada asansör hareket etti. O sırada küçük kız bebeği yerden  alıp birkaç kez vurduktan sonra yere attı. Kız yerde bebeği defalarca tekmeledi.

Asansörün güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntülerin ardından bebeğin cesedi binanın dışındaki çimenlikte bulundu. Bebeğin 25. Kattan aşağı atıldığı anlaşıldı.

3-032.jpg
 

Polis, katil kız çocuğunun bebekle herhangi bir akrabalık veya komşuluk bağlantısı olmadığını, ancak babası tarafından sık sık dövüldüğünü ortaya çıkardı.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.