1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Dünyaca ünlü oyuncudan üzen haber!
Dünyaca ünlü oyuncudan üzen haber!

Dünyaca ünlü oyuncudan üzen haber!

Dünyaca ünlü oyuncudan üzen haber!

A+A-
Hollywood'un en bilinen aktrislerinden biri olan Julia Roberts, yönetmen olan eşi Danny Moder ile evliliğini sonlandırıyor. Çiftin 13 yıllık evliliğini bitirme kararı almasından sonra 225 milyon dolarlık(yaklaşık 625 milyon TL) servetlerinin nasıl paylaşılacağı merak konusu oldu.

OK! dergisinin yaptığı haberine göre Julia Roberts ve 13 yıllık eşi Danny Moder boşanma kararı aldı. Dergide yer alan habere göre, Boşanma davası sonunda Julia Roberts’in 225 milyon dolarlık(yaklaşık 625 milyon TL) servetinin büyük bir kısmını eşine ödemesi gerekeceği iddia edildi. Çiftin bu evlilikten Hazel Patricia, Phinnaeus Walter ve Henry adlarında 3 çocuğu bulunuyor. Moder ve Roberts çifti, Julia Roberts’ın Brad Pitt ile oynadığı “The Mexican “filminin çekimlerinde tanışmıştı.

Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Danny Moder, Roberts’la artık gerçek bir birlikteliği olduğuna inanmıyor. İddialara göre Roberts’ın son dönemlerde oldukça dengesiz davranması sorunları beraberinde getirdi. Moder’ın bu durumu Roberts’ın duygusal açıdan problemler yaşadığını, sürekli gelgitlerinin bulunduğu “çığlık attıktan bir saniye sonra özür dilemeye başlıyor” şeklinde açıkladığı iddia edildi.

İddialara göre yakınlarının ölümü ayrılığa neden oldu

Haberde yer alan bir diğer iddia ise ayrılığın bir diğer sebebi Roberts’ın annesi ve üvey kardeşini yakın bir zaman içinde kaybetmesi. Julia Roberts’ın üvey kardeşi Nancy Motes, geçtiğimiz yıl Şubat ayında intihar etmiş ve Roberts’a ciddi suçlamalar yönelttiği bir intihar mektubu bırakmıştı. Hayatı boyunca ağır bir depresyondan geçen Motes, kendisinin geçtiği bu durumdan Julia Roberts’ı sorumlu tutmuştu.  Üvey kardeşinin ölümünden sonra annesi Betty LouBredemus da hayatını kaybedince Roberts’ın ruhsal açıdan birtakım problemler yaşadığı iddia edildi.

Julia Roberts Kimdir?

1967 Georgia doğumlu ünlü yıldız Julia Roberts, Hollywood’un en zengin oyuncuları arasında. İlk film deneyimini 1986 yılında erkek kardeşinin yönetmen Eric Masterson’ı ikna etmesiyle “Blood Red” filmiyle gerçekleştirdi. Kariyerinde birçok ödüle layık görüldü. Roberts, Erin Brockovich filmiyle Oscar ödülünü kazandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.