1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİSTTEN MÜZİK ZİYAFETİ
DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİSTTEN MÜZİK ZİYAFETİ

DÜNYACA ÜNLÜ PİYANİSTTEN MÜZİK ZİYAFETİ

BÜYÜLEYEN KONSER

A+A-

Turkcell Platinum gecesinde, BÜYÜLEYEN KONSER

Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerine “ayrıcalıklar dünyasının kapısını açtığı”  Platinum etkinliği kapsamında, Bellapais Manastırı’nda çok özel bir gece yaşattı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den verilen bilgiye göre,Unicef İyi Niyet Elçisi, TC Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay’ın resitalini Turkcell Platinum müşteriler ve müzikseverlerin yanı sıra Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile tanınmış sanatçı Cihan Ünal da izledi.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali’nde dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın piyano resitali Turkcell Platinum sponsorluğunda gerçekleşti.

Unicef İyi Niyet Elçisi, TC Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay, konserin ardından ayakta alkışlandı.
Turkcell Platinum müşterileri ve müzikseverler yanı sıra Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile tanınmış sanatçı Cihan Ünal da konseri izledi.

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği organizasyonunda gerçekleşen gecede Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterileri, Bellapais Manastırı’nın etkileyici atmosferinde özel bir gece yaşadı.
Beş Kıtada, 70’ in üzerinde ülkede resitaller veren ve pek çok senfoni orkestraları eşliğinde ünlü orkestra şefleri yönetiminde konçertolar çalan, onlarca CD ve TV kayıtları yayınlanan Gülsin Onay verdiği resitalde Haydn Andante convariazioni, MendelssohnVariationsserieuses, Schubert Do Major Sonat, Chopin Ballade No.3 ve A. Saygun Aksak Ritimde 2 Prelude eserlerini yorumlandı.

Gecede, Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği yöneticisi Halil Kalgay tarafından sanatçı Gülsin Onay ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Kalgayplaket takdimi sırasında yaptığı konuşmasında 2003 yılından beri düzenlenen bu organizasyona katkıda bulunan Turkcell’e ve sanatçı Gülsin Onay’a teşekkür etti.
Plaket takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Karaatmaca sanata ve sanatçıya destek veren Turkcell'in bu sponsorluğundan duydukları mutluluğu dile getirerek, Gülsin Onay'a teşekkür etti.

Geceye katılan Turkcell Platinum müşterileri de yaşadıkları ayrıcalık sayesinde çok mutlu olduklarını dile getirdi. Turkcell Platinum'un ayağa hizmet, özel organizasyonlara davet ve pek çok avantajından faydalandıklarını söyleyen müşteriler, “Sanata her zaman katkı koyan Turkcell'e bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

Geceye katılan ünlü sanatçı Cihan Ünal bu organizasyondan son derece memnun olduğunu dile getirdi. Kıbrıs’a yerleştiğini söyleyen sanatçı, Turkcell Platinum müşterisi olarak Gülsin Onay konserinden aldığı keyfi anlattı. Ünal “Platinum olmak bir ayrıcalık” dedi.
Tanınmış iş adamlarından Ticaret Odası ve İşadamları Derneği Eski Başkanı Erdil Nami de şunları söyledi: “Turkcell’in bize tattırdığı bu keyfi hiçbir zaman unutamayacağım. Çünkü Gülsin Onay hanımı ilk defa dinleme olanağı buldum ve gerçekten kulaklarımız büyük bir ziyafet yaptı. Bellapais manastırındaki bu atmosfer çok şık ve çok güzel.

Festival Alexander Markov’la sürecek

Festival 13 Ekim Pazar akşamı dünyanın en önemli keman virtüözleri arasında ilk sırada yer alan ve müzik otoritelerince “Yaşayan Paganini” olarak kabul edilen Rus asıllı Amerikalı Kemancı Alexander Markov’un ünlü Rus Piyanist Alexander Mekaev’ in eşliğinde ve Solo olarak vereceği Resital ile devam edecek.
Bellapais Manastırı’nda saat 20.30’ da başlayacak tüm konserlerin biletleri Deniz Plazalardan, Dome Hotel ve Konser akşamları girişten temin edilebiliniyor.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.