1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Dünyaca ünlü şarkıcıdan müjde geldi
Dünyaca ünlü şarkıcıdan müjde geldi

Dünyaca ünlü şarkıcıdan müjde geldi

Dünyaca ünlü şarkıcıdan müjde geldi

A+A-

Lady GaGa’dan müjde geldi

Sansasyonların kadını Lady GaGa, aktör sevgilisi Taylor Kinney ile evlilik hazırlığına girdi. GaGa, 14 Şubat’ta sevgilisinin hediye ettiği kalp şeklindeki dev pırlanta yüzüğü Instagram’daki takipçileriyle ‘Sevgililer Günü’nde bana kalbini verdi, ben de ona evet dedim’ notuyla paylaştı.

27919770.jpg

US Weekly’nin haberine göre evlilik teklifinden sonra kutlama yemeğine ünlü şarkıcının Manhattan’da bulunan aile restoranı Joanne Trattoria’ya giden ikili için GaGa’nın babası Joe Germenotta bir şampanya patlattı.

28 yaşındaki GaGa’nın nişanlandığı haberi birkaç gündür kulaktan kulağa dolanmaktaydı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla bu haberi doğrulamış oldu.

02-006.jpg

GaGa ve Kinney, şarkıcının ‘You and I’ klibinin çekimleri sırasında Nebraska’da tanışmışlardı. Lady GaGa'nın annesinin gelinliğini giydiği klip çekiminden birkaç ay sonra sevgili olan ikili 2012’de ayrılmış, ancak daha sonra yeniden birleşerek ilişkilerini sürdürmüşlerdi. Lady GaGa birkaç ay önce ünlü sunucu Howard Stern’in programında ‘O benim için doğru adam. Bunu nereden bilebiliriz? Sadece hissedebiliriz…’ demişti.

00-005.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.