1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYACA ÜNLÜ SİRKTE KORKUNÇ ÖLÜM!
DÜNYACA ÜNLÜ SİRKTE KORKUNÇ ÖLÜM!

DÜNYACA ÜNLÜ SİRKTE KORKUNÇ ÖLÜM!

Dünyaca ünlü Cirque du Soleil'in akrobatlarından Sarah Guyard Guillot, ABD'nin Las Vegas kentindeki bir gösteri sırasında 15 metre yükseklikten düşerek yaşamını yitirdi.

A+A-

Görgü tanıkları, Las Vegas’taki MGM Merkezi’nde sahnelenen "Ka" gösterisi sırasında 31 yaşındaki Sarah Guyard-Guillot’ın belindeki güvenlik kemerine bağlı bir telle yukarı çekildiği sırada henüz anlaşılamayan bir nedenle kemerinden sıyrılıp yere çakıldığını söyledi.

Sarah Guyard Guillot’in düşüşünü gösterinin bir parçası sanan izleyicilerin, önce tepki vermediği, diğer akrobatların çığlıkları üzerine olayın farkına vardıkları öğrenildi.

30 YILDIR İLK KEZ

Cirque du Soleil’in kurucusu Guy Laliberte, sirkin 30 yıllık tarihinde ilk kez bir gösteri sırasında meydana gelen kazada Sarah Guyard Guillo’ın yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduklarını açıkladı.

Laliberte, 8 ve 5 yaşlarında iki çocuk annesi Sarah Guyard Guillot’ın 20 yıldan uzun süredir akrobasiyle uğraştığını ve 2006’dan bu yana da Ka gösterisinde rol aldığını söyledi. Kazanın ardından Ka gösterileri, iptal edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.