1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYADAKİ İLK ÜÇLÜ EVLİLİK
DÜNYADAKİ İLK ÜÇLÜ EVLİLİK

DÜNYADAKİ İLK ÜÇLÜ EVLİLİK

Dünyadaki ilk üçlü evlilik

A+A-

Şimdiye kadar bir çok iki karısı olan ya da iki tane kocası olan insanların ilginç hikayelerine tanık olduk. Ancak bu evlilik şu ana kadar hiç duymadığınız türden… Üstelik oldukça sıradışı evlilikteki 3 kişi de kadın...

Dünyadaki ilk üçlü lezbiyen evlilik ABD’nin Massachusetts eyaletinden. Tarihte bir ilke imza atan 3 kadın Ağustos 2013 ‘te evlenmiş. Üstelik bir de bebek bekliyorlar.

Doll, Kitten ve Brynn isimli kadınlardan bebeği karnından taşıyan 27 yaşındaki Kitten… Ancak planları 3 çocuk sahibi olmak ve hepsi doğum yapmak istiyor.

Dünyanın en tuhaf evliliğine bu 3 kadında düğün töreninde gelinlik giymiş. Tabii ki yasal olarak mümkün olmayan bu evlilik sadece bir törenle gerçekleşmiş.

3 kadının hikayesi 2009 yılında başlıyor. Brynn ve Doll bir internet sitesi üzerinden tanıştıktan sonra yaklaşık 8 ay görüşüyorlar ve 2 yıl sonra birlikte yaşamaya başlıyorlar.

Ardından kendilerine üçüncü bir kişinin katılmasını isteyen iki kadın açık bir ilan veriyor. Kitten’dan gelen cevapla birlikte dünyanın ilk üçlü lezbiyen evliliğine adım atılıyor. 

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.