1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYA'NIN EN ACI ŞARKISINI SÖYLEDİ...
DÜNYA'NIN EN ACI ŞARKISINI SÖYLEDİ...

DÜNYA'NIN EN ACI ŞARKISINI SÖYLEDİ...

DÜNYA'NIN EN ACI ŞARKISINI SÖYLEDİ...

A+A-

Eşini doğum sonrasında kaybeden acılı bir baba, oğlu Lennon'a Beatles'dan Blackbird'ü çaldı ve bir mucize olmasını umdu.

 

Şarkıcı Chris Picco’nun 30 yaşındaki eşi Ashley, ilk oğullarına hamileydi. Ancak doğum zamanı gelmeden haftalar önce Ashley uykusunda vefat etti. Hastaneye kaldırılan Ashley acilen doğuma alındı ve oğulları Lennon James Picco, sezaryen yöntemiyle hayata gözlerini açtı. Ancak bu kadar erken doğması sebebiyle Lennon da ölmek üzereydi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Chris Picco, eşi hamile olduğu sırada bebeklerinin müzik sesine tekmeleriyle karşılık verdiğini hatırladı. Bunun ardından küvezdeki bebeğinin yanına gitti ve son anlarında onu isim babasının müziğiyle tanıştırmak istedi. Picco, küvezdeki oğlu Lennon’a, Beatles’ın Blackbird şarkısını çaldı ve bir mucize olması için dua etti. Ne yazık ki, 11 Kasım’da çekilen bu videodan 1 gün sonra küçük bebek Lennon hayata veda etti.Eşinin ölümünden sonra Picco, onun anısına bir fon oluşturdu ve şimdiden 60 bin dolar (yaklaşık 135 bin TL) toplandı.


Chris 9 Kasım’da fon için oluşturulan web sayfasına bir not yazdı ve herkese kendilerine sevgileriyle destek oldukları için teşekkür etti.


Notunun sonunu ise, Beatles’ın ünlü şarkısı “All You Need Is Love” (Tek ihtiyacın olan şey sevgidir) sözleri ile bitirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.