1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYANIN 'EN APTAL ERKEĞİ'
DÜNYANIN 'EN APTAL ERKEĞİ'

DÜNYANIN 'EN APTAL ERKEĞİ'

Vin Los, 'dünyanın en aptal erkeği' olarak anılıyor.

A+A-

Yüzündeki dövmelerin kendisini 'dünyanın en ünlü erkeği' haline getirmesini uman Kanadalı model Vin Los, 'dünyanın en aptal erkeği' olarak anılıyor

Çoğu insan vücuduna 1-2 dövme yaptırırken bile yıllarca düşünür ama 24 yaşındaki Vin Los isimli Kanadalı model dövme konusunda çığır açtı! Mankenin yüzü, boynu ve hatta bütün vücudu, düzinelerce dövmeyle kaplı! Hiçbir estetik veya sanatsal yönü bulunmayan dövmeler, birbirinden kopuk, büyüklü küçüklü yazılmış, sıradan sözcüklerden oluşuyor. Sadece yüzünde 24 tane dövmesi bulunan Vin Los, bu çizimlerin hiçbir şey ifade etmediğini, sadece ilk bakışta insanları etkilemek için böyle bir yola başvurduğunu söylüyor.

fft31_mf5413853.jpeg

Vin Los'un karın bölgesinde adı yazıyor. Kolları ve yüzü 'seks bombası', 'ikonik', 'Tokyo', 'şöhret', ve 'suçlu' gibi kelimelerle kaplı. İlk dövmesini 16 yaşında yaptırmış. Sonrasına nasıl karar verdiğini ise şu sözlerle anlatıyor:

fft31_mf5413852.jpeg

"Aslında çok üstünkörü karar verdim. Açtım YouTube'u, en popüler şarkıları üst üste dinledim. Bu şarkılardaki bazı kelimeleri gelişigüzel seçtim. Örneğin Cataracs grubunun bir şarkısında 'top of the world' diye bir söz geçer. Bu ilgimi çektiği için dövmesini yaptırdım. Birçok insan ileride pişmanlık duyacağımı düşünüyor. Eğer küçücük bir kararsızlığım olsaydı yüzüme bu kadar şey yaptırmazdım. Asla pişman olmayacağımı biliyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.