1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYANIN EN BÜYÜK UÇAĞINDA PANİK!
DÜNYANIN EN BÜYÜK UÇAĞINDA PANİK!

DÜNYANIN EN BÜYÜK UÇAĞINDA PANİK!

Dünyanın en büyük uçağında panik!

A+A-

Dünyanın en büyük yolcu uçağı olarak kabul edilen Airbus A380 tipi uçak, kabin basıncının düşmesi nedeniyle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye acil iniş yaptı.

Airbus A380 tipi Singapur Havayolları’nın Londra’dan Singapur’a uçan yolcu uçağı, kabin basıncının düşmesi nedeniyle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye acil iniş yaptı. Dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380 tipi uçak, 467 yolcu ve 27 mürettebat taşıyordu. Havayolları şirketinden yapılan açıklamada iniş sırasında oksijen maskelerinin çıkarıldığı ve uçağın “sorunsuz” bir şekilde Bakü Havaalanına indiği belirtildi. Olayda yaralanan olmazken, arızanın nedeniyle ilgili araştırma sürüyor. Yolcuları almak için başka bir uçak gönderilirken, İstanbul ve Moskova’dan da personel takviyesi yapıldı.

Yolcuların Facebook’ta yaptığı yorumlarda, Londra’nın Heathrow Havaalanı’ndan kalkmadan önce uçağın kapısında bir arıza meydana geldiği belirtildi. Şirketten yapılan açıklamada ise, kapının, Londra’daki teknik personel tarafından kontrol edildiği ve herhangi bir arızaya rastlanmadığı ifade edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.