1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DÜNYA'NIN EN ÖNEMLİ İKİ LİDERİ AYNI YATAKTA...
DÜNYA'NIN EN ÖNEMLİ İKİ LİDERİ AYNI YATAKTA...

DÜNYA'NIN EN ÖNEMLİ İKİ LİDERİ AYNI YATAKTA...

Devlet skandalı...

A+A-

Almanya'nın kadın başbakanı, Fransız başbakanı ile aşk yaşıyor. Öpüşüyor, kaçamak yapıyor. Hem de birkaç kez yatağa giriyor. Argo konuşuyor. Dosyaları incelemek yerine spor yapmayı tercih ediyor. Korumasının ve özel kaleminin makam arabasında sevişmelerine seyirci kalıyor. Hatta onlar arka koltukta sevişirken o korumasına ve özel kalemine şoförlük yapıyor....
Tüm bunları ‘Almanya Başbakanı Anne Brener’ yapıyor bir televizyon filminde...

BİR GECELİK AŞKTAN
Sat 1 televizyonunda gösterilen 'Devlet Skandalı' adlı komedi filminde Almanya Başbakanı Anne Brenner’i, Veronica Ferres oynuyor... Fransız Başbakanı da Philippe Caroit oynuyor. Filminde enerji politikalarında anlaşmazlığa düşen Almanya Başbakanı ile Fransa Başbakanı, yıllar önce Berlin Duvarı'nın yıkıldığı gece düzenlenen eğlence partisinde bir gecelik aşk yaşadıklarını hatırlarlar. O geceyi unutmayan iki başbakanın aşkı bir kez daha depreşir. Gelişen olaylar sonunda iki başbakan  birbirlerini çok sevdiklerini anlar. Aşklarını saklayamazlar. Alman başbakanı düzenlediği basın toplantısında bunu duyurur.
Film büyük ilgi gördü. 9 milyon 200 bin kişi izledi. Filmde başbakanın sıra dışı olaylara imza atması ise Alman basınında eleştiri konusu olurken 'İyi ki bizim başbakanımız Angela Merkel' denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.