1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜNYANIN GAZZE'YE SESSİZLİĞİ BİZİ ÜZÜYOR
DÜNYANIN GAZZE'YE SESSİZLİĞİ BİZİ ÜZÜYOR

DÜNYANIN GAZZE'YE SESSİZLİĞİ BİZİ ÜZÜYOR

DÜNYANIN GAZZE'YE SESSİZLİĞİ BİZİ ÜZÜYOR

A+A-

EROĞLU, TATİL İÇİN MUĞLA'NIN DALAMAN İLÇESİNE GİTTİ

EROĞLU: "İSRAİL MAALESEF O TOPRAKLARA YERLEŞMEK, KÖKLEŞMEK, BİRAZ DAHA TOPRAKLARINI GENİŞLETMEK İÇİNE ZAMAN ZAMAN FİLİSTİNLİLERİ EZMEKTEDİR. BANA GÖRE BU BÜYÜK OLAYDIR. DÜNYANIN GAZZE'YE SESSİZLİĞİ BİZİ ÜZÜYOR"

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, "İsrail maalesef o topraklara yerleşmek, kökleşmek, biraz daha topraklarını genişletmek içine zaman zaman Filistinlileri ezmektedir. Bana göre bu büyük olaydır. Dünyanın Gazze'ye sessizliği bizi üzüyor" dedi.

Eşi Meral Eroğlu ile tatil için dün Türkiye’nin Dalaman ilçesine giden Eroğlu'nu, Dalaman Havalimanı VIP Salonunda Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve kalacağı otelin yetkilileri karşıladı.

Havalimanında gazetecilere açıklama yapan Eroğlu, Gazze'de yaşanan olayların çok üzücü olduğunu ifade etti.

İsrail'in bazı bahanelerle yıllardır Filistinlileri ezmek için en önemli silahlarını kullandığını belirten Eroğlu, "İsrail maalesef o topraklara yerleşmek, kökleşmek, biraz daha topraklarını genişletmek içine zaman zaman Filistinlileri ezmektedir. Bana göre bu büyük olaydır. Dünyanın Gazze'ye sessizliği bizi üzüyor" diye konuştu.

Eroğlu, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde halkın oy kullanarak Cumhurbaşkanını seçmesinin çok güzel bir olay olduğunu söyledi.

KKTC'de yıllardır Cumhurbaşkanlarını halkın seçtiğini belirten Eroğlu, "Dolayısıyla doğru ve yerinde alınmış bir karardır. Tabi herkesin seçime katkı koyması gerekir diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Açıklamanın ardından Eroğlu ve eşi havalimanından ayrıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.