1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünyayı Ürküten Görüntü
Dünyayı Ürküten Görüntü

Dünyayı Ürküten Görüntü

Gelen video görüntüleri dünyayı sarstı!

A+A-

 

 

Ukrayna'dan gelen video görüntüleri dünyayı sarstı. Görüntülerde nükleer silah patlaması sonrası oluşana benzeyen "mantar" şeklinde bulut meydana geliyor

 

Ukrayna'dan gelen haberler tüm dünyayı diken üzerinde bıraktı. Dün gece çekildiği iddia edilen görüntülerde, önce bir patlama meydana geliyor, ardından da gökyüzüne "mantar"a benzeyen bir bulut yükseliyor. Nükleer patlamaların karakteristik özelliği olan mantar şeklinde bulut görüntüsü internette hızla yayılırken "Ukrayna'da nükleer silah mı kullanıldı" iddiası tüm dünyayı gerdi. Ukraynalı yetkililerin nükleer patlama yaşandığını doğruladığı iddia edilirken, patlamanın sebebi henüz netlik kazanmış değil. Süregelen savaş sebebiyle düşük etkili bir nükleer silahın kullanılmış olabileceği ya da Rusya'dan kalan eski bir nükleer silah deposunun konvansiyonel silahlarla hedef alınıp patlatılmış olabileceği konuşuluyor.

"Rus ordusu vurdu" iddiası

Ukrayna'nın Donetsk kentinde bulunan ayrılıkçılara ait deponun Rus ordusu tarafından vurulduğu, depoda bulunan küçük ölçekli bir nükleer silahın patlamasıyla bu görüntünün ortaya çıktığı belirtiliyor. Depoda bulunan diğer mühimmatın da havaya uçmasının ardından 200'den fazla kişinin yaşamını yitirdiği bilgisi geliyor. 

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.