1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DURMAZ SERBEST,EROL CEZAEVİNE!
DURMAZ SERBEST,EROL CEZAEVİNE!

DURMAZ SERBEST,EROL CEZAEVİNE!

Erol teminatı karşılayamadı!

A+A-

Narkotik ekiplerinin Girne’de gerçekleştirdiği kokain operasyonunda tutuklanan Barış Erol ve Seçkin Durmaz aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Devrim DEMİR 

Girne- Karaoğlanoğlu’nda 14 Temmuz tarihinde yerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Barış Erol ile Seçkin Durmaz aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Erol ve Durmaz dün teminat talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, Barış Erol ve Seçkin Durmaz’ın davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak, 10’ar bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1’er kişinin imza edeceği 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmalarına karar verdi.

Mahkemenin teminat şartlarını yerini getiren Seçkin Durmaz serbest kalırken, teminatı ödeyemeyen Barış Erol yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Barış Duman, mahkemede verdiği bilgide zanlıların 14 Temmuz tarihinde Girne’de bir üniversitenin park yerinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını anlattı.

Duman, operasyonda Barış Erol’un polisi görünce araçtan inip kaçmaya çalıştığını ancak yakalandığını söyledi.

Polis, yakalanan zanlının üzerinde yapılan aramada 6 ayrı pakette toplam 5 gram kokain, cüzdanında da yarım gram kokain bulunduğunu açıkladı.

Polis, Barış Erol’dan yapılan soruşturmada uyuşturucu maddeyi 9 Temmuz tarihinde Seçkin Durmaz ile birlikte Lefkoşa’dan bir şahıstan 14 gram olarak aldıklarını söylediğini, bu bilgi üzerine zanlı Durmaz’ın Girne’de araçta seyir halindeyken tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti.

Polis, Durmaz’ın aracında yapılan aramada ise namlusu kesik bir av tüfeği bulunduğu belirtti.

Zanlılar Erol ile Durmaz’ın Karaoğlanoğlu’nda kaldıkları evde de arama yapıldığını kaydeden polis, iki zanlının birlikte kaldığı evde yapılan aramada 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.

Duman, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.