1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DURUMU CİDDİ
DURUMU CİDDİ

DURUMU CİDDİ

Yılmaz’ın hayati tehlikesi sürüyor.. Altınfidan’ın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hala daha mahkemeye çıkarılamadı... Halbuki 5 yıl önce Ortaköy’de meydana gelen benzeri trafik kazasında...

A+A-

Yılmaz’ın hayati tehlikesi sürüyor
DURUMU CİDDİ

Türkeli kavşağında Pazartesi akşamı meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Dilek Yılmaz’ın hayati tehlikesi devam ediyor. Solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yılmaz’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde Türkeli kavşağında Pazartesi akşamı meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Dilek Yılmaz’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi devam eden Yılmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ersan Berksel, Dilek Yılmaz’ın sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.

Berksel, Yılmaz’ın solunum cihazına bağlı olduğunu belirtti.

Yılmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiğini ifade eden Berksel, hastanın koma halinde olduğunu kaydetti.

Berksel, kaza sonucunda Yılmaz’da ciddi beyin sarsıntısına bağlı ağır beyin ödemi ve beyin zarları arasında kanamanın bulunduğunu belirterek, tetkik ve tedavilerin devam ettiğini söyledi.

Sevenleri Yılmaz için dua ediyor

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Yılmaz’ın sevenleri, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Biran olsun hastaneden ayrılamayan ailesi ve arkadaşları Dilek için dua ediyor.

Çiğdem Altınfidan halen mahkemeye çıkarılmadı

Öte yandan kazaya sebebiyet veren ve Yakın Doğu Hastanesi’nde müşahede altında tutulan Çiğdem Altınfidan hakkında tutuklanma kararı çıkarıldı.

Kazayı ucuz atlattığı öğrenilen Altınfidan’ın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hala daha mahkemeye çıkartılmaması ise dikkat çekiyor.

Halbuki 5 yıl önce Ortaköy’de meydana gelen benzeri trafik kazasında kazaya neden olan Melisa Hastan, sedye ile mahkemeye getirilmiş ve dava süreci başlamıştı.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.