1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DURUMU KRİTİK
DURUMU KRİTİK

DURUMU KRİTİK

Üzerine ahşap dolap devrilen 5 yaşındaki Ege Yöğlük ağır yaralandı

A+A-


Gazimağusa’nın Maraş bölgesindeki “Korpar” isimli otomobil yedek parçası satan işyerinin garaj yolunda dün saat 12.30 sıralarında 5 yaşındaki Ege Yöğlük, ikiz kardeşi Efe Yöğlük ve 4 yaşındaki Faruk Gür isimli çocukların üzerlerine ahşap dolap devrildi.

Dolabın altında kalan çocuklardan Ege Yöğlük ağır yaralandı. İkiz kardeşi Efe Yöğlük ve arkadaşı Faruk Gür ise hafif yaralandı.

Başına aldığı darbe sonucu kafatası çatlayan Ege Yöğlük, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde gördüğü ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu çok ciddi olan Yöğlük, yoğun bakım servisinde tedavi altında tutuluyor. Kardeşi Efe Yöğlük ve arkadaşı Faruk Gür ise ilk yardım tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Elde edilen bilgilere göre çocukların rafları bulunan dolaba tırmanmaya çalıştıkları sırada talihsiz kaza yaşandı. Olayın yaşandığı yerin Yöğlük kardeşlerin amcalarının işyeri olduğu ve annelerinin de orada çalıştığı öğrenildi.

Üzüntü verici kazayla ilgili Gazimağusa polisinin soruşturma başlattığı öğrenilirken, bölgede çok sevilen Yöğlük ailesinin tüm dost ve yakınları hastaneye koştukları ve iyi haber bekledikleri öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.