1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DURUŞMAYA 23 EYLÜL’DE DEVAM EDİLECEK
DURUŞMAYA 23 EYLÜL’DE DEVAM EDİLECEK

DURUŞMAYA 23 EYLÜL’DE DEVAM EDİLECEK

Duruşmaya 23 Eylül’de devam edilecek

A+A-

İskele Boğazı’nda Boğaz Otel’e ait yapılara İskele Belediyesi tarafından müdahale edilmesini önlemek amacı ile Mehmet Erülkü’nün açtığı “ara emri” davasında tarafların dinlenilmesi bayramdan sonraya kaldı
Nadire BAHADİ

İskele Boğazı’nda Boğaz Hotel’e ait yapılara İskele Belediyesi’nin müdahalesini önlemek için Mehmet Erülkü tarafından açılan “ara emri” davası dün görüşüldü. İskele Belediyesi adına mahkemede hazır bulunan Avukat Hakkı Önen belediye dosyasını ve yemin varakasında bulunan beyanlar ile iddiaları incelemek üzere mahkemeden tehir talep etti. İskele Kaza Mahkemesi Başkanı Kıdemli Yargıcı Melek Esendağlı ise davayı bayramdan sonraya bırakarak 23 Eylül tarihine tehir etti.

 Erülkü bölgede telleme yapıyor

İskele Belediyesi adına mahkemede hazır bulunan Avukat Hakkı Önen daha önce belediye dosyasında yapmış olduğu bazı incelemelerde ters iddialar olduğunu belirtti. Önen, belediye dosyasını tekrar incelemesi gerektiğini söyleyerek mahkemeden tehir talep etti. Tebliği aldıklarını ancak yemin varakasındaki beyanları ve iddiaları inceleme fırsatı bulamadıklarını belirten Önen, davacıların konu bölgede telleme yaptığı yönünde bilgi edindiğini dile getirdi.
Aziz: Çirkin görüntüyü kapatmak için tedbir aldık

Mehmet Erülkü’nün avukatı Menteş Aziz iddialar üzerine mahkemede söz alarak yıkım yapılan bölgede ekstra bir şey yapmadıklarını, sadece belediyenin yaptığı harabiyet, pislik ve çirkin görüntüyü önlemek için tedbir aldıklarını beyan etti.
Envanter hazırlandı

Geçen celse Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı’nın emri üstüne İskele Kaza Mahkemesi’nde görevli İcra memurları tarafından yıkım yapılan bölgede incelemelerde bulunuldu. İcra memurları tarafından yapılan inceleme sonucunda hazırlanan envanter raporu mahkemeye ibraz edildi.

İskele Kaza Mahkemesi Başkanı Kıdemli Yargıcı Melek Esendağlı, talep üzerine istidayı dinlemek üzere 23 Eylül tarihine erteledi. Esendağlı müdahale etmekten men edilen İskele Belediyesi hakkında verilen kararın ise yürürlükte kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.