1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜRÜST: AKINCILAR KÖYÜ KKTC TOPRAĞIDIR VE ÖYLE KALACAK
DÜRÜST: AKINCILAR KÖYÜ KKTC TOPRAĞIDIR VE ÖYLE KALACAK

DÜRÜST: AKINCILAR KÖYÜ KKTC TOPRAĞIDIR VE ÖYLE KALACAK

Dürüst: Akıncılar köyü KKTC toprağıdır ve öyle kalacak

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Akıncılar köyünü KKTC’nin merkezine daha da yaklaştırmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Bugün düzenlenen “Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı’na” katılan Bakan Dürüst, Akıncılar köyünün KKTC toprağı olduğunu ve KKTC toprağı olarak da kalmaya devam edeceğini vurguladı.

Dürüst “Bu konuda yapmış olduğum açıklamalarımdan dolayı almış olduğum eleştirilere cevaben şunun altını çizmem gerekiyor ki Akıncılar Köyü elbette ki KKTC toprağıdır. Akıncılar köyü KKTC toprağı olarak da kalmaya devam edecek. Akıncılar köyünün 43 yıldan beridir bir yol özlemi vardı. Bizler büyük bir kararlılıkla bu özleme son vererek, Akıncılar köyümüzü KKTC’nin merkezine daha da yaklaştırmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Bakan Dürüst, Festival alanında bulunan binlerce ziyaretçinin kolay bir şekilde, askeri bölgeden geçmeksizin Akıncılar köyüne geldiklerini belirterek, “yol çalışmalarımızı özellikle bugünkü festivale yetiştirebilmek, festivale katılacak olanların daha rahat bir şekilde Akıncılar köyüne gelebilmelerini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden yoğunlaştırdık ve yolu yetiştirebildik” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.