1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜŞMANIMIZ YOK AMA SALDIRILAR OLUYOR!
DÜŞMANIMIZ YOK AMA SALDIRILAR OLUYOR!

DÜŞMANIMIZ YOK AMA SALDIRILAR OLUYOR!

Aile büyük huzursuzluk duyuyor;

A+A-

Lefkoşa'da, Kermiya Nazım Hikmet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hüseyin Zabit'e ait 'Zabit Road OffLicence'isimli marketin kurşunlanması olayı ile ilgili polis soruşturması devam ediyor. Olayın üzerinden yedi gün geçmesine rağmen henüz failler bulunamazken polisin olayda kullanılan bordo renkli FrdFiesta bir aracı aradığı öğrenildi. Yıl itibari ile Ocak,Şubat ve son olarak Mart ayından üç ayrı saldırı ile karşı karşıya kalan Zabit ailesi de biran önce saldırganların yakalanmasını bekliyor. Star Kıbrıs’a konuşan Hüseyin Zabit’in babası Sadık Zabit, polise ve adalete güvendiğini, saldırganların en kısa sürede bulunmasını umduğunu söyledi.

DÜŞMAN YOK, SALDIRI VAR

Düşmanlarının olmadığını, yasa dışı herhangi bir işe karışmadıklarını ifade eden Sadık Zabit, “Çocuklarım hırsızlık yapmadı. Kimsenin canını acıtmadı. Banka hariç kimseye borcumuz yok. Hal böyle iken üç kez saldırıya uğradık” dedi. Sadık Zabit sözlerini şöyle sürdürdü: “Ocak ayında kardeşime ait araç gece yarısı üzerine benzin dökülerek yakıldı. Bu olayın üzerinden bir ay dahi geçmeden Şubat ayında da oğlum Hüseyin’in aracı kundaklandı. Bu iki olayın ardından yapılan araştırmalar sonuçsuz kaldı. Araçları kundaklayanlar bulunmamışken, bu kez de marketimiz kurşunlandı. Zabit ailesi olarak bu kadar saldırıya karşın faillerin bulunmaması bizi huzursuz ediyor.”

HUZURSUZUZ

Polise ve adalete güvendiğini ifade eden Zabit, “Yetkililerin bu işi çözeceğine inanıyorum. Sabırla bekliyorum. Bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilir. Bunu yapanlar sırf zevk olsun diye yapmış olabilir. Bu işin üstüne düşmelerini ve biran önce çözmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Aile olarak huzursuz olduklarını, iki kundaklama ve bir kurşunlama olayı atlattıklarını ifade eden Zabit, “Sırada bomba mı var. Sırada ne var. Bunu bilmiyoruz” dedi. Zabit, saldırganların yakalanması durumunda hem kendilerinin hem de toplumun huzur bulacağını ifade etti.

DOKUZ EL ATEŞ ETMİŞLERDİ

Kermiya’da8 Mart tarihinde Nazım Hikmet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hüseyin Zabit'e ait 'Zabit Road OffLicence'isimli markete kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar 9 el ateş açarak araçla uzaklaşmıştı. Silahtan çıkan kurşunların 5’şi markete isabet ederken, üç kurşunun boşa çıkmıştı. Markete isabet eden 5 kurşunun dördü camlara isabet, bir kurşun ise merdiven altına isabet etmiş, marketin cam olan giriş kapısı tamamen kırılırken, kapının yanındaki vitrin camı ise hasar görmüştü.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.