1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. DÜŞÜŞ SÜRÜYOR!
DÜŞÜŞ SÜRÜYOR!

DÜŞÜŞ SÜRÜYOR!

Çeyrek altın...

A+A-

Altın fiyatlarındaki önlenemez düşüş sürüyor. 150 lira bandını aştıktan sonra düşme trendine giren altın fiyatları bu sabah itibariyle 144 liranın altına geriledi.

Altın fiyatları bu sabah itibariyle dip yaptı. 144 lira bandının altına inen altın da 24 ayar has altının gram fiyatı 143,60 seviyelerinde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 237, cumhuriyet altını ise 970 liradan işlem görüyor. İşte en güncel altın fiyatları...

Altın düşüşünü sürdürüyor

Yurt içinde ve yurt dışındaki birçok ülkede piyasalar 1 Mayıs dolayısıyla kapalı olurken, sınırlı işlem gören gram altın ve dolar/TL`de gerileyiş sürüyor.
 
Yurt içinde ve yurt dışındaki birçok ülkede piyasalar 1 Mayıs dolayısıyla kapalı olurken, sınırlı işlem gören gram altın ve dolar/TL'de gerileyiş sürüyor.
Cuma günü 3.5382 ile 3 Ocak'tan bu yana en düşük seviyeye gerileyen dolar/TL, günü yüzde 0.3 azalışla 3.5515 seviyelerinden tamamlamıştı.
 
Bugüne yatay başlayan dolar/TL 3.55'ten alıcı buluyor.
 
Euro/TL ise 3.88'den işlemde.
 
Cuma günü döviz kurlarındaki düşüşün etkisiyle 144.08 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, son bir ayın en düşük seviyesine indi. Bugün ise en düşük 144.09 lirayı görmesinin ardından şu dakikalarda yüzde 0.5 azalışla 144.2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 237,  Cumhuriyet altını 967 liradan işlem görüyor.
 
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı ise cuma günkü yüzde 0.3'lük  artışın ardından bugüne düşüşle başladı ve şu dakikalarda önceki kapanışa göre  yüzde 0.4 azalışla 1.263 dolar seviyelerinde dengelendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.