1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DUYARSIZLIĞIN BÖYLESİ OLUR MU DEMEYİN...
DUYARSIZLIĞIN BÖYLESİ OLUR MU DEMEYİN...

DUYARSIZLIĞIN BÖYLESİ OLUR MU DEMEYİN...

İşte oluyor...

A+A-

 

Ülkemizde havaların iyiden iyiye ısınması nedeni ile özellikle hafta sonlarında vatandaşlar serinlemek için sahillere akın ederken, plajlarda zaman zaman hoş olmayan görüntüler çıkıyor.

Girne’ye bağlı Esentepe beldesi sahilinde, duyarsız vatandaşların plaj keyfinden sonra bıraktığı çöpler ise ciddi bir çevre kirliliği yaratıyor.

Bira ve pet şişelerin yanı sıra yemek artıkları ve naylon poşetlerin yarattığı kirlilik, başta turistler olmak üzere birçok vatandaşın tepkisini çekiyor. Belediye hudutları içerisindeki sahillerde bazı belediyelerin ise plaj temizliği konusunda yetersiz kaldığı objektiflere yansıyor.

Ülkemizde kimi zamanlarda, sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşlar tarafından da temizlik kampanyaları ile temizlenen plajlar, belediyelerin yetersiz kaldığı noktalarda daha da önem teşkil ediyor.

Bu kez Esentepe Plajı’nın çöp içerisinde olduğu göze çarparken, plaja giden vatandaşlar, sahile bırakılan çöplerden rahatsızlıklarını ifade ederken, ilgili mercilerin de plaj temizliğine önem vermediğine dikkat çekti.

Detay

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.