1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ''DÜZELTMEYENİ DÜZELTİRLER''
''DÜZELTMEYENİ DÜZELTİRLER''

''DÜZELTMEYENİ DÜZELTİRLER''

İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT 1'de yayınlanan 'Stadyum' programında oldukça çarpıcı ifadeler kullandı.

A+A-

İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT 1'de yayınlanan 'Stadyum' programındaoldukça çarpıcı ifadeler kullandı.

Hacıosmanoğlu, "UEFA'nın gereğini yapacağına inanıyorum. UEFA ile görüşmelerimiz var. Belki de önümüzdeki hafta UEFA'ya gitmeyi düşünüyoruz. Kulübe yüzlerce telefon geliyor. Cumhuriyet tarihiningörmediği bir yürüyüşü yapmazsak bu koltukta durmayız. Sadece Trabzonspor taraftarları değil, temiz futbol isteyen diğer taraftarlar da bunakatılacak .İstediğimizi alamazsak başkan olmanın anlamı yok" dedi.

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu konuda ne diyor?" şeklindeki soruüzerine Hacıosmanoğlu, "Yargıtay kararını beklemeyeceğiz. Sportifyargılama ayrıdır. Kimseyi kandıramazlar. TFF, UEFA ve CAS kararlarının gereğini yapmalı. Başkan Yıldırım Demirören ile milli maç sonrası görüşeceğim. Bu kirliliği düzeltmeyeni düzeltirler" yanıtını verdi.

"KÜÇÜK BEYİNLİ İNSANLAR"

"Kupa bizim namus borcumuz dedik. O konu ile ilgili sessiz kaldığımızı, başbakanla konuştuktan sonra sesimzin çıkmadığını söyleyen küçük beyinliinsanlar var. Benim Trabzonspor başkanı olmamın yegane sebebi şike sürecindeki duruşum. Hakkınızı cesurca ararsanız harekete geçmeyenkurumlar da harekete de geçer. Geç kalan şeyler de hızlanır."

"ERZİK TEBRİK ETTİ"

"Şenes Erzik Fenerbahçe'ye yardım edecek dendiğinde aradım. 'Fenerbahçe'ye yardım edeceğinizi söylüyorlar. Benim UEFA'da tanıdıklarım var, kimin nereye müdahale ettiğinden haberim olur' diyerek ikaz ettim. 'Emek hırsızları ile girdiğiniz mücadeleden dolayı tebrik ederim, katkıda da bulunurum' dedi. Fenerbahçeliler 'Şenes Erzik yardım etmedi' diye isyan ediyorlar. Niye yardım edecekler size? Bu süreç böyle başladı ve CAS'ta sonuçlandı. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. 'Müracaat etmeyeceğiz' dedim, ama 'hiç etmeyeceğiz' demedim. Ben Demirören ile toplantı yaptım, UEFA'dan yazı gelecek. Kemal Kapulluoğlu'nun ofisinde konuştuk. Fenerbahçe'nin 12 puanını silip kupayı bize verebilirlerdi, ama buna inanmadılar. O zaman bunu uygulasaydılar şimdi bunlar olmazdı."

FORVET TRANSFERİ NEDEN OLMADI?

Trabzonspor Başkanı, "Birkaç oyuncu almaya çalıştık. Barrrios'la bir aşamaya geldik. FIFA'dan geçici lisans alamayınca Moskova, Barrios'u kulübünden bonservis ödeyerek aldı. Şu anda da sakatlık geçirdi 6 ay oynamayacak. Salamon Kalou'yu istedik. Malouda ve Drogba da konuştu. Kabul eder gibi oldu, ama gelmedi. Kasımpaşalı Kalu Uche, 4 milyon euro istennce vazgeçtik. Önerilen oyuncular Janko'dan iyi değil. Sıkışıp kötü bir transfer yapmak istemedik. Elimizdeki oyuncuları değerlendireceğiz. Devre arasında gerekirse alacağız" dedi.

sporx

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.