1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EBRU ŞALLI'DAN İDDALARA YANIT
EBRU ŞALLI'DAN İDDALARA YANIT

EBRU ŞALLI'DAN İDDALARA YANIT

Harun Tan'dan ani bir kararla boşanan Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

A+A-

Harun Tan'dan ani bir kararla boşanan Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bir süredir oğlu Beren'in tenis kampı nedeniyle Barcelona'da bulunan Şallı, havalimanı dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı:

"Beren ile onun tenis kampından döndük. Harun gitti bir hafta kaldı. Sonra ben gittim bir hafta kaldım ve döndük. Ben ülkede yokken bir sürü dedikodular çıkmış. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bir haftadır yurt dışındayım. Bodrum'da küçük oğlumla, orada büyük oğlumla beraberdim. Benim başka bir seyahatim olmadı.

Sinan Akçıl ile Fransa'da tatil yaptığım ve daha sonra İspanya Barcelona'ya geçtiğim haberlerini arkadaşlarımdan öğrendim. Kendisi arkadaşım, arkadaşlığım var. Tanıyorum kendisini. Seyahat etmemiz ya da böyle bir şey söz konusu değil. Ben zaten bir haftadır yokum.

Boşandıktan sonra bir takım isimler gündeme geliyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Sonuçta iki tane erkek çocuğum var. Tabi ki muhakkak ben de genç bir insanım, ileri de muhakkak bir şeyler yaşayabilirim. Halka mal olmuş, tanınmış biri olduğum için tabi ki bu sizlerin huzurunda olacak. Gizleyecek halim de yok ama şu an öyle bir şey yok. Zaten iki ay geçti. Şu anda çocuklarıma konsantreyim.

Harun ile görüşüyoruz tabii ki. Ben daha evden bile ayrılmadım yani. Hayırlısı diyorum. Harun da burada yoktu seyahatleri vardı. Ama beni daha çok takip ediyorsunuz.

Harun beni biliyor ve bu ilk haberler değil. İki aydır böyle haberler çıktı. Sinan'ı tanıyorum ama tanımadığım insanlarla bile adım anıldı. Ünlü olup evli olmamak zormuş bunu anladım. Çünkü bir sürü isimle durduk yere anılıyorsunuz.

Sinan Akçıl ile gerçekten bir ilişkim olsaydı söylerdim. Ben gerçekten çok ilişki yaşamadım yani. Yaşadığım ilişkinin aşkın da arkasında duracak bir insanım. Zaten kaç yıldır aynı kişiyle beraberim. Arkasından biri olacaksa öyle biri olacaktır. Her şeyim ortada bir insanım.

Boşandığıma pişman değilim. Çünkü gerçekten biz iyi bir dostuz hala. Konuşuyoruz, kavgamız gürültümüz yok. O da çok iyi bir insan gerçekten. Benim yok yok gürültü yok. Bizim yakınlarımız, ailelerimiz de şaşırıyor. İlginç bir boşanma biraz bizimkisi. İyiyiz, ayrıldık ama yinede beraberiz. Daha tam olarak evden ayrılmadım. Evde ve yanına gidiyorum."

Ebru Şallı, Sinan Akçıl'ın Acarkent'teki evinde havuz başında görüldüğü iddialarının hatırlatılması üzerine, "Ben onun evine hiç gitmedim. Başka bir arkadaşımın evine gittim ve orada görüştük. Benim Sinan'la şu anda bir ilişkim yok. Hiç gitmedim ama başka bir evde tanıştım kendisiyle. Acarkent'te başka bir evde yaklaşık bir ay önceydi" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.