1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ebru Şallı'dan ilginç 'evlilik sözleşmesi' açıklaması
Ebru Şallı'dan ilginç 'evlilik sözleşmesi' açıklaması

Ebru Şallı'dan ilginç 'evlilik sözleşmesi' açıklaması

Ebru Şallı'dan ilginç 'evlilik sözleşmesi' açıklaması

A+A-

Ebru Şallı ile düğün hazırlığı yaptığı Uğur Akkuş Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin evlilik sözleşmesi soruna "Bilmiyorum bana bir şey gelmedi" cevabı verince Akkuş "Bunlar çok saçma şeyler" diyerek konuya son noktayı koydu.

Ebru Şallı, önceki gün nişanlısı Uğur Akkuş'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Yakın zamanda düğün yapmaya hazırlanan ikiliden Ebru Şallı, evlilik sözleşmesi sorusuna "Bana daha bir şey gelmedi" diyerek cevap verdi.

BANA EVLİLİK SÖZLEŞMESİ GELMEDİ"

Uğur Akkuş'la el ele görüntülenen Şallı, "Evlilik sözleşmesi yapacak mısınız?" sorusuna "Bilmiyorum, henüz bana bir şey gelmedi. Zaten aşkta sözleşme olmaz" cevabını verdi.

"BÜYÜK BİR DÜĞÜN DÜŞÜNMÜYORUZ"

Evlilik sözleşmesi konusu hakkında konuşan iş insanı Uğur Akkuş ise "Bunlar çok saçma şeyler. Ailelerimiz tanıştı. Büyük bir düğün hayal etmiyoruz" dedi. Model, kına gecesine dört kişinin taşıdığı tefour ile gelen ve eleştirilere maruz kalan İdil Fırat'ın hatırlatılması üzerine ise, "Ben ona çok yakıştırdım. Bize uzak gibi duruyor ama neden olmasın? Her an her şey olabilir"şeklinde konuştu.

"GELİNLİK GİYECEĞİM"

Evlilik tarihinin belli olmadığını söyleyen model, "Düğün olacak, gelinlik de giyeceğim" dedi.

Uğur Akkuş, Gonca Derin ile 11 yıllık evliliklerinde Ebru Şallı'yla sevgili olmuş. Daha sonrada çekişmeli bir süreç geçirerek boşanmışlardı.

--3761315.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.