1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EBRU YANCI!
EBRU YANCI!

EBRU YANCI!

Ebru Şancı maçları bedava izlemeye alıştı

A+A-

Manken Ebru Şancı, maçları bedava izlemeye alıştı! Eski aşkı Muslera sayesinde Cimbom maçlarına giden Şancı, önceki günkü derbiyi ise Fernandes'in davetlisi olarak seyretti!

Önceki akşam oynanan derbinin en çok konuşulan yanlarından biri de Ebru Şancı oldu. Beşiktaş'ın yedek kulübesinin hemen arkasında bir arkadaşıyla oturan ünlü modelin sık sık ekrana gelmesi, sosyal medyada da olay yarattı. Herkes Ebru Şancı'nın 'VIP' denilen alanda nasıl oturduğunu merak ederken, gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.
 

BEŞİKTAŞ'IN GELİNİ OLDU!

Şancı, adının aşk dedikodularına karıştığı Beşiktaşlı yıldız Manuel Fernandes'in özel davetlisi olarak tribündeki yerini aldı. Ebru Şancı, daha önce de birlikte olduğu Galatasaraylı kaleci Muslera sayesinde Cimbom'un maçlarını bedava izliyordu. Yıldız kaleci için Fenerbahçeli olmaktan vazgeçip Galatasaraylı olan Ebru Şancı'nın Fernandes uğruna Beşiktaşlı olup olmayacağı ise merak konusu!

MUSLERA'YI KAPTIRDI!

Uruguaylı kaleci bir süredir kendisi gibi Uruguaylı olan Patricia Callero ile ciddi bir ilişki yaşıyor. Muslera, kadın hayranları yüzünden ise aşkının tacize uğradığını söylüyor.

BİR TEK FENERLİ KALDI!

Önce Galatasaraylı ardından da Beşiktaşlı bir futbolcuyla aşk yaşayan Şancı'nın yeni hedefi Fenerli olsa gerek!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.