1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ece Erken ve Serkan Uçar'ın Olaylı Gecesi!
Ece Erken ve Serkan Uçar'ın Olaylı Gecesi!

Ece Erken ve Serkan Uçar'ın Olaylı Gecesi!

Hani söz vermişti?

A+A-

Ece Erken ve Serkan Uçar, önceki akşam Sess Bar’daydı. Uçar’ın mekânı kendisinden hemen sonra terk etmesi, Erken’i sinirlendirdi.

Ece Erken, önceki akşam minik bebeği Eymen’i evde annesiyle bırakıp Nişantaşı’ndaki bir kafede kız arkadaşıyla buluştu. İkili, geceye Sess Bar’da devam etmek istedi. Ancak eğlence, planladıklarından çok daha kısa sürdü. Çünkü yaklaşık 10 dakika sonra aynı mekâna Ece Erken’in kısa süre önce yollarını ayırdığı eşi Serkan Uçar da geldi.

5623940f18c7735d4cbbe7c6.jpg

Neden hemen çıktı?
20 dakika kaldığı mekândan arkadaşıyla çıkan Erken, “Serkan Bey’i görünce mi çıktınız?” sorusuna “Hayır, görmedim. Zaten fazla kalmayacaktım” yanıtını verdi. O sırada Uçar da bardan çıkıp aracına yöneldi. Bu duruma sinirlenen Erken’in mekânın özel güvenliğine “Ne yapmaya çalışıyor, neden hemen çıktı? Hani söz vermişti, ben gittikten sonra çıkacaktı? Neden beklemedi?” diye sorduğu duyuldu. 

5623941018c7735d4cbbe82a.jpg

Mekân çıkışı valelerin aracını getirmesini bekleyen Ece Erken’in soruları yanıtladığı sırada Serkan Uçar’ın da bardan çıkması, Nişantaşı’nı hareketlendirdi. Kamera ve objektifler bir anda Uçar’a yöneldi. Erken’le ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Uçar ise şoförünün yardımıyla koşar adım otomobiline bindi ve bir süre eski eşinin aracını takip etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.