1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!

Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!

Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!

A+A-

İki yıl önce Serkan Uçar'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra aşk defterini kapatan Ece Erken, yeni sevgilisiyle görüntülendi.

2015 yılında Serkan Uçar'dan boşanan Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. 
 
Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Erken, New York Havalimanı'nda sevgilisiyle görüntülendi. Çiftin samimi halleri dikkat çekti. Ece Erken'in yeni aşkının kim olduğu merak ediliyor
Ece Erken, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Serkan Uçar ile 20 Haziran 2014'te evlendi. İzmir Konak nüfus müdürlüğünde nikâh masasına oturan çiftin şahitliğini ise iş adamı Savaş Aksu ve şarkıcı Alişan yaptı. Bir yılın sonunda evlilikleri sarsılan çiftin Nisan 2015'te Eymen adını verdikleri bir oğulları oldu. Ancak bebek de evliliği kurtarmaya yetmedi.
Serkan Uçar, Temmuz 2015'te İstanbul Aile Mahkemesi'nde Ece Erken'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ece Erken de kocası için önce 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı, ardından karşı boşanma davası açarak yanıt verdi.
Hamilelik döneminde Serkan Uçar'ın karnına tekme attığını, hamilelik ve lohusalık dönemlerini yalnız geçirdiğini, oğlunun sünnetini tek başına yaptırdığını öne sürdü. Eşinin kendisine intihar mektubu yazarak psikolojik şiddet uyguladığını savunan Ece Erken, Serkan Uçar ve ailesinin kendisini 'İstenmeyen Gelin' ilan ettiğini iddia etti.
Kocasının kendisini servet avcısı ve fakir kız gibi göstermesine rağmen evlenirken kendi mallarını korumak adına mal ayrılığı rejimi anlaşması imzaladıklarını anlattı. Erken, nafaka talep etmedi.
--3101932.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.