1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ECEL İZİN VERMEDİ
ECEL İZİN VERMEDİ

ECEL İZİN VERMEDİ

Oğlunun sünnet düğünü için tüm hazırlıklarını yapan ve bugün Türkiye’ye gidecek olan 40 yaşındaki Naci Özkan, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşerek, feci şekilde hayatını kaybetti.

A+A-

Türkiye’nin Hatay ilinden 14 ay önce Kuzey Kıbrıs’a ekmek parasını kazanmak için gelen evli ve iki çocuk babası olan 40 yaşındaki Naci Özkan’ı ecel, çalıştığı otel inşaatında yakaladı. Polis, inşaatın ikinci katından düşerek feci şekilde can veren talihsiz işçinin, intihar ettiği şüphesini de göz önünde bulunduruyor. Öte yandan, Naci Özkan’ın sünnet düğünü yapacağı oğlu için bugün Türkiye’ye gideceği öğrenildi. 

Olayın intihar mı ya da kaza mı olduğu netlik kazanmazken, Özkan’ın düşmeden önce bulunduğu noktada profil demirleri olduğu, kaza ile düşme ihtimalinin çok düşük olduğu öne sürüldü. Öte yandan intihar şüphesi üzerinde duran polisin, kaza ile düşen bir kişinin açık alana kadar fırlayamayacağını, cesedin bulunduğu noktaya dayanarak yüksekten atlamaya bağlı bir düşüş olduğuna dair kanaat getirdiği ve bu yönde soruşturma yürüttüğü öğrenildi. 

İKİ ÇOCUK BABASIYDI: Türkiye’nin Hatay ilinden14 ay önce çalışmak için KKTC’ye gelen 2 çocuk babası Naci Özkan çalıştığı inşaatın ikinci katından düşerek yaşamını yitirdi. İddialara göre, 40 yaşındaki Özkan dün saat 12.15 sıralarında öğle yemeği için paydos etti. Çalışma arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Özkan, şantiye şefinin telefonu üzerine yemek salonundan ayrıldı. 

YEMEKTEN AYRILDI, ÖLÜ BULUNDU: Saat 12.50 sıralarında yemek salonundan ayrılan Özkan saat 13.10 sıralarında inşaatın dibinde ölü olarak bulundu.İnşaat alanında meydana gelen ölümle ilgili soruşturma başlatan polis, diğer çalışanların ifadesine başvurdu. Polisin intihar şüphesi üzerinde de durduğu öğrenildi. 
Feci bir şekilde yaşamını yitiren Özkan’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan otopside Özkan’ın ölüm nedeni yüksekten düşme sonucu gerçekleştiği açıklandı. Polis basın subaylığı, Özkan’ın yüksekten düşmeye bağlı kafatası kırığı ve iç organ kanaması sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

DÜĞÜNE GİDECEKTİ: Meydana gelen ölüm olayı ile ilgili inşaatın sorumlusu Oğuz Camiş’in basına bilgi verdi. Camiş,Özkan’ın arkadaşları ile öğlen yemeği yediğini, şantiye şefinin telefonu üzerine eline çayını alarak yemek salonundan ayrıldığını söyledi.Camiş ayrıca Özkan’ın ailesinin Türkiye’de olduğunu, oğlunun sünnet düğünü nedeni ile bugün memleketine gitmeye hazırlandığını anlattı. 

ON METREDEN DÜŞTÜ: Camiş, Özkan’ın inşaatın ikinci katından;10 metre yükseklikten düştüğünü açıkladı. Ancak düşme anını ya da Özkan’ın inşaata çıktığını gören herhangi biri olmadığını ifade etti. 

NEDENİ KUMAR MI: Camiş, Özkan’ın Türkiye’ye gitmeye hazırlandığını, şantiye şefi ile izin meselesini konuşmuş olabileceklerini dile getirdi.Camiş, inşaatların güvenlik önlemleri aldıklarını, iş güvenliği açısından gerekli tüm tedbirleri sağladıklarını söyledi.Camiş, aldığı bazı duyumlara göre, Özkan’ın ara ara casinoya gittiğini öğrendiğini açıkladı. 

ATLAMA İHTİMALİ VAR: Ayrıca Özkan’ın düşmeden önce bulunduğu noktada profil demirleri olduğu, kaza ile düşme ihtimalinin çok düşük olduğu öne sürüldü. Öte yandan intihar şüphesi üzerinde duran polisin, kaza ile düşen bir kişinin açık alana kadar fırlayamayacağını, cesedin bulunduğu noktaya dayanarak yüksekten atlamaya bağlı bir düşüş olduğuna dair kanaat getirdiği ve bu yönde soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

 

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.