1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ECELE 3 GÜN DAYANABİLDİ!
ECELE 3 GÜN DAYANABİLDİ!

ECELE 3 GÜN DAYANABİLDİ!

Hayatını kaybetti!

A+A-

Geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Raif Hoca tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti
Melin DOBRAN
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Raif Hoca (E-56), tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti. Kazanın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Hoca’nın her iki bacağında da kırıklar ve dalağında yaralanma meydana gelmişti. Çevresinde tanınmış bir isim olan Hoca evli ve 3 evlat babasıydı. Hoca’nın vedası, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Hoca’nın bugün Gazimağusa’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaza nasıl olmuştu?
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda, DC 096 plakalı aracı ile seyreden Hoca, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, Çukurova kavşağında yoldan çıkmıştı. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, yolun solunda bulunan ağaca çarparak durmuştu. Sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılan Hoca, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Hoca, ecele 3 gün direnebildi.

Trafikte kara hafta
Öte yandan Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 1 - 7 Ağustos tarihlerini kapsayan süre içerisinde, KKTC’de toplam 71 adet trafik kazası meydana geldi.
Bu kazalardan, 2’si ölümle, 17’si yaralanmayla ve 52’si hasarla sonuçlandı. Kazalarda 2 kişi yaşamını yitirirken, 24 kişi yaralandı.
En fazla kaza Lefkoşa’da yaşandı. İlgili dönemde Lefkoşa’da 28, Gazimağusa’da 13, Girne’de 25, Güzelyurt’ta 4 ve İskele’de 1 kaza meydana geldi.
Aynı devrede polis tarafından ülke genelinde yapılan trafik kontrollerinde, toplam 4 bin 37 araç sürücüsü kontrol edildi.
Kontrol edilen araç sürücülerinin 491’i hakkında yasal işlem başlatıldı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.