1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ECZA DEPOSUNDA SUÇÜSTÜ YAKALANDI!
ECZA DEPOSUNDA SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

ECZA DEPOSUNDA SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

Ecza deposunda suçüstü yakalandı!

A+A-

Ecza deposunda suçüstü yakalandı!

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da Sağlık Bakanlığı’na ait Ecza Deposu’nun kapı kilidini kırarak sirkat suçunu işlemek için içeriye giren Cihangir Tip, suçüstü polis ekiplerine yakalanmasının ardından dün mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri alındı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Hakan Özçürümez, zanlı Cihangir Tip’in 29 Ağustos’ta Lefkoşa’da meydana gelen “Kasti hasar ve ağır bir suç işlemek kastı ile binaya girme” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Özçürümez, söz konusu tarihte saat 20.30 sıralarında Adli Şube’ye gelen bir ihbar üzerine Lefkoşa’da Abdi İpekçi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Sağlık Bakanlığı’na bağlı Ecza Deposu’na birinin girmeye çalıştığı bilgisi alındığını ve bölgeye gidildiğini kaydetti.

Yapılan operasyon neticesinde zanlı Cihangir Tip’in olay yerinde bir bez parçası ile yüzünü kamufle etmiş bir şekilde konu depoda ilaç ararken suçüstü tespit edilerek gözaltına alındığını açıklayan polis memuru Hakan Özçürümez, zanlı üzerinde yapılan aramada binanın kapısınındaki kilidi kırmak için kullandığı bir adet levye, bir adet tornavida ve çekiç bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

Zanl hakkında başlatılan polis soruşturmasının yeni başladığını ve alınması gereken bir çok ifade olduğuna dikkat çeken Özçürümez, yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından istenilen süreyi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.