1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. EFSANE AİLEYE ŞOK
EFSANE AİLEYE ŞOK

EFSANE AİLEYE ŞOK

4. kattan atlayarak intihar ettiği tahmin ediliyor.

A+A-

Jane Birkin’in kızı Kate Barry, Paris’te ölü bulundu. 4. kattan atlayarak intihar ettiği tahmin edilen ünlü fotoğrafçının evinde anti depresan ilaçlar bulundu. 

Ünlü ailenin kızı ölümüyle şoke etti. Sunday Times ve Vogue dergilerine de fotoğraf çeken Kate Barry (46), Paris’teki apartmanın önündeki kaldırımda ölü bulundu. Barry’nin 4. kattaki dairesinden yere çakıldığını açıklayan polis içeriden kilitli olan kadının evinde antidepresan ilaçlar bulunduğunu söyledi.

21-002.jpg

HEPSİ BİRBİRİNDEN ÜNLÜ 

Barry’nin aile üyelerinin hepsi göz önünde olan şöhretler. Barry’nin annesi aktris ve oyuncu Jane Birkin. Babası Bond filmlerinin unutulmaz müziklerine de imza atan John Barry. Kız kardeşlerinden biri 60’ların rüya ismi Serge Gainsbourg’un kızı oyuncu, müzisyen Charlotte Gainsbourg, diğeri model-şarkıcı Lou Doillon. 

TRAJEDİ PEŞLERİNİ BIRAKMADI 

Ailede alkol ve uyuşturucuyla sorunu olan tek kişi Serge Gainsbourgh değildi. Kate’in doğduğu yıl Birkin ve Barry ayrıldı. Kate, 13 yaşına kadar Gainsburg ve Birkin’le yaşadı. 17 yaşında alkol ve uyuşturucu bağımlılığından tedavi gördü. Hatta Paris’te bağımlılıklar için bir de rehabilitasyon merkezi kurdu.

22-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.