1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Efsane dizi final yapıyor!
Efsane dizi final yapıyor!

Efsane dizi final yapıyor!

Efsane dizi final yapıyor!

A+A-

Arka Sokaklar dizisi bu cuma günü yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapması beklenirken final yapma kararı aldı. Dizi 9 sezondur ekrandaydı ve 9 yıldır Kanal D'nin klasikleri arasında yer almıştı. Peki hala ratingi olan dizi neden bitirildi? Sebebi geçen hafta atılan bir twit mesajında saklı.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı dizi cuma günü yayınlanacak bölümüyle final yapacak.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMANDAN BERİ YAYINDAYDI?
Arka Sokaklar dizisi Türk televizyonlarında az sayıda diziye nasip olan uzun bir ömre sahip oldu. Dizi ilk kez 31 Temmuz 2006 yılında ekranlara geldi. 9 sezonu bitiren
dizi 2015 yılında 10. sezonuyla final yapıyor.

ARKA SOKAKLAR NİYE BİTİRİLDİ?
Ekranda hala izlenme payına sahip olan Arka Sokaklar dizisi neden bitirildi? Bu konuda Kanal D resmi bir açıklama yapmadı. Arka Sokaklar'ın bitirilmesinin sebebi dizinin senaristleri olarak görülüyor. Diziyi Ahmet ve Ozan Emre Yurtakul kaleme alıyordu. Ozan Emre Yurtakul geçen hafta attığı twitte 'Arka sokaklar macerası biz yazarlar için sona ermiştir' demişti.

ekran-resmi-2015-06-24-13.22.34.png

Dizinin senaristi Ozan Yurdakul bu mesajın ardından 'Dizi devam ediyor biz yazarlar devam etmiyoruz' diye açıklama yapmıştı. Ancak görünen o ki Arka Sokaklar'ın senaristleri yola devam etme konusunda ikna edilemeyince dizinin sonu geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.