1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Efsane Karakter Geri Dönüyor!
Efsane Karakter Geri Dönüyor!

Efsane Karakter Geri Dönüyor!

Efsane Karakter Kurtlar Vadisi'ne geri dönüyor!

A+A-

Diziden ayrılan efsane isim Kenan Çoban diziye geri dönme kararı aldı. Bilinen ismiyle Abdülhey, diziye yüz nakli olmuş bir şekilde geri dönecek.

Uzun yıllardır Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurtlar Vadisi dizilerinde oynayan ve ana karakterlerden birine hayat veren Kenan Çoban, daha fazla diziden uzak kalamadı.

 
Yaklaşık 10 yıldır Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin setinde çalışan ve ana karakterlerden biri olan Abdülhey'e hayat veren Kenan Çoban, geçtiğimiz yıllarda dizinin monotonluğundan sıkılmış ve diziden ayrılma kararı almıştı.
 
KÜRKÇÜ DÜKKANINA DÖNDÜ
 
Senaryoda öldürüldükten sonra kadrodan çıkan Kenan Çoban, Atv ekranlarında yayınlanan Beyaz Karanfil isimli dizide başrolü canlandırmıştı. Fakat Kenan Çoban'ın yeni dizisinde beklenilen gerçekleşmedi.
 
YAYINDAN KALDIRILMIŞTI
 
Dizinin üst üste reyting sıralamalarında sonuncu olması, dizinin yanından kaldırılmasına neden oldu. Dizinin yanından kaldırılmasıyla uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kenan Çoban, yeniden eski dizisine dönmeye karar verdi. Yapım şirketi Pana Film ile iletişime geçen Kenan Çoban, diziye yeniden dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine senaryoda değişiklik yapan Pana Film, Abdülhey karakterinin diziye dönmesi için kolları sıvadı.
 
YÜZ NAKLİ OLMUŞ ŞEKİLDE DÖNECEK
 
Abdülhey karakteri ya yüz nakli olmuş bir şekilde diziye geri dönecek ya da yaralı yüz ile diziye yeniden girecek. Abdülhey karakterinin hangi bölümde ve ne zaman diziye gireceği ise merak konusu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.