1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. EFSANE PRENS 1 YAŞINDA
EFSANE PRENS 1 YAŞINDA

EFSANE PRENS 1 YAŞINDA

EFSANE PRENS 1 YAŞINDA

A+A-

İNGİLTERE Kraliyet ailesinin 22 Temmuz’da 1’inci doğum gününü kutlayacak olan Prens George için iki kutlama yapacağı açıklandı.

İngiliz basını küçük prensin doğum günü partilerinden birinin anneannesi Carole Middleton'ın Berkshire’daki malikanesinde gerçekleşeceğini ve sadece akrabaların katılacağını yazdı.

ORGANİZATÖRÜ TEYZESİ

Geçmişte bir parti düzenleme kitabı da yayınlayan teyze Pippa Middleton'ın ilgileneceği partinin temasının İngiliz yazar Beatrix Potter’ın ünlü çocuk kitabı ‘Tavşan Peter’ olacağı belirtildi. Aileye yakın bir kaynak, ‘tüm malikanenin tavşan figürleri ile süsleneceğini, prensin pastasının Tavşan Peter şeklinde olacağını ve konukların ev yapımı kurabiyeler ve organik dondurma yiyeceğini’ söyledi. Prensin ikinci partisininse ailesi ile birlikte yaşadığı Kensington Sarayı’nda yapılacağı açıklandı. Prens William ve Kate Middleton’ın oğullarına sıradan bir tahta tren ve el yapımı bir futbol topu hediye edeceği, aile köpeği Lupo’nun da pati izi ile imzaladığı bir fotoğrafını vereceği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.