1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “EĞER GEÇ KALINIRSA, ŞAHIS ÜLKEYİ TERK EDEBİLİR”
“EĞER GEÇ KALINIRSA, ŞAHIS ÜLKEYİ TERK EDEBİLİR”

“EĞER GEÇ KALINIRSA, ŞAHIS ÜLKEYİ TERK EDEBİLİR”

Yürüyüş yapan Önder Kalfa’ya çarpan araç kayıplara karıştı.

A+A-

Girne’de yıllardır yürüyüş yapan Önder Kalfa isimli vatandaşa geçtiğimiz gün araba çarptı. Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda meydana gelen kazada, Önder Kalfa’nın sol kolu çatladı ve bacağında berelenmeler oldu. Önder Kalfa’ya çarpan araç ise olay yerinden kaçtı. Polis, Önder Kalfa’ya çarpıp, kaçtığı iddia edilen EK 212 plakalı arazi tipi aracın sürücüsünü arıyor.

Önder Kalfa, kendisine çarpıp kaçan araç sürücüsüne çağrıda bulundu. Kalfa, “Direksiyon hakimiyetini kaybedip bana çarpman hataydı, ancak beni alıp hastaneye götüreceğine, yaralı vaziyette bırakıp kaçmana ne demeli?” dedi.

Kalfa: Özür dilersen affedebilirim

Girne’de 15 yıldan beridir sabahları yürüyüş yaptığını belirten Önder Kalfa, başına gelen olayı anlattı. Kalfa, geçtiğimiz gün Girne- Alsancak Çevre Yolu’nda karşıdan gelen aracı görecek bir şekilde üzerinde fosforlu kıyafetlerle, banket üzerinde yürüdüğünü söyledi.

Kalfa, koyu renk bir aracın kendisine çarptığını ve yere düştüğünü dile getirdi. Çarpmanın etkisiyle aracın dikiz aynasının kırıldığını anlatan Önder Kalfa, araç sürücüsünün durmadan olay yerinden kaçtığını vurguladı.

Önder Kalfa, ambulans beklerken polisin geldiğini ve derhal hastaneye kaldırıldığını aktardı. İngiliz bir vatandaşın, aracın plakasını aldığını ifade eden Kalfa, olayla ilgili polisin soruşturma başlattığını kaydetti.

Kalfa, kendisiyle yakından ilgilenen Dr. Mehmet Tancer’e, ambulans ve Girne Akçiçek Hastanesi personeline, polis çavuşu Ümit Kahveci ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Kalfa konuşmasına şöyle devam etti: 

“Bana vurup kaçan kişi, medya önünde gelip özür dilerse kendisini affedebilirim. EK 212 plakalı aracı gören, ya da duyanlar basına, kardeşim Özben Kalfa’ya ve polise haber versin. Suç işleyenin yanına kalmaması için polis en erken bir zamanda ilgili dairelerle irtibata geçerek bu kişiyi bulmalı. Eğer geç kalınırsa, bana çarpıp kaçan şahıs ülkeyi terk edebilir.”

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.