1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EĞİTİM BAKANI DÜRÜST ŞEHİT HÜSEYİN AKİL İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ
EĞİTİM BAKANI DÜRÜST ŞEHİT HÜSEYİN AKİL İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ

EĞİTİM BAKANI DÜRÜST ŞEHİT HÜSEYİN AKİL İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ

Dürüst, eğitimde eksikliklerin hiç bitmeyeceğini belirterek...

A+A-

 

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Gazimağusa’da 1 ve 2. Sınıfların eğitim gördüğü Şehit Hüseyin Akil İlkokulu’nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Erdinç Alnar’dan okulun durumuyla ilgili bilgi alan bakan Dürüst, bir sınıfa girerek öğrencilere sorular yöneltti,  öğretmenlerle de sohbet etti

Bakan Dürüst ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Müdür Erdinç Alnar’dan okulla ilgili gerekli bilgileri aldığını ifade etti.

Dürüst, eğitimde eksikliklerin hiç bitmeyeceğini belirterek, Şehit Hüseyin Akil İlkokulu’nda genel anlamda herhangi bir sıkıntı olmadığını görmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Dürüst, 1 ve 2. Sınıf olmak üzere 350’ye yakın öğrenicinin eğitim gördüğü okulda öğretmen ve öğrencilerin huzur içerisinde olmasını görmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Erdinç Alnar da Milli Eğitim Bakanı’na bilgi verirken, eski Milli Eğitim Bakanı döneminde okulda yeni idari bina ve tuvalet yapımıyla ilgili çalışma yapıldığını ifade etti.

Bakan Dürüst’e ziyareti sırasında İlköğretim Dairesi Müdürü Bumin Paşa ile Özel Kalem Müdürü Şifa Soğukpınar eşlik etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.