1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EĞİTİM BAKANLIĞI'NDA E-OKUL VE AÇIK LİSE ÇALIŞMALARI...
EĞİTİM BAKANLIĞI'NDA E-OKUL VE AÇIK LİSE ÇALIŞMALARI...

EĞİTİM BAKANLIĞI'NDA E-OKUL VE AÇIK LİSE ÇALIŞMALARI...

Milli Eğitim Bakanlığı “e-okul ve açık lise” uygulamaları konusunda çalışmalar yapıyor.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı “e-okul ve açık lise” uygulamaları konusunda çalışmalar yapıyor.

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Milli Eğitim Bakanlığı eğitim portalıyla ilgili çalışmalar yapılması amacıyla bakanlığın davetlisi olarak KKTC’de bulunan Türkiye Cumhuriyeti bilişim uzmanları heyetini kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, bakan Berova kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmede KKTC’de eğitim alanında yaşanan sıkıntıların aşılması için destek talebinde bulunduğunu söyledi.

Berova, kısa vadede 2 ana projeye önem verdiklerini ifade ederek, bunların birinin e-okul projesi, diğerinin ise açık lise uygulaması olduğunu kaydetti.

Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı heyetinin de bu konuda incelemeler yapmak üzere adada bulunduğunu belirten Berova, heyetin iki gündür yaptığı çalışmaların çok faydalı olduğunu dile getirdi. Berova, e-okul ve açık lise uygulamalarının kısa sürede hayata geçirileceğini ümit ettiklerini kaydetti.

GÖK: “E-OKUL VE AÇIK LİSE KONULARINDA ÖN ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Heyet adına konuşan Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök de, e-okul ve açık lise konularında KKTC Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile ön çalışmalar yaptıklarını söyledi. Görüşmeler sonucunda olumlu intibalar aldıklarını ifade eden Gök, bu görüşmelerin bir başlangıç olması ümidini dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.