1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERLERİ”
“EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERLERİ”

“EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERLERİ”

“EĞİTİM YÖNETİMİ SEMİNERLERİ”

A+A-

EĞİTİM BAKANI BEROVA: “ÇAĞI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN YENİLİKLERE HAZIRLIKLI OLMAK GEREKİYOR.”

Milli Eğitim Bakanlığı ile Teknik Öğretmenler Derneği işbirliğiyle “Eğitim Yönetimi Seminerleri” bugün Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) AKKM salonunda başladı.

BEROVA

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, semerin açılış konuşmasını yapan Eğitim Bakanı Özdemir Berova, eğitmenlerin zaman zaman bu tür seminerle kendilerinin yenilemesinin önemine değindi ve bu olanağı sağlayan Teknik Öğretmenler Derneği’ne teşekkür etti.

Bakan Berova, “Eğitim semineri için ülkemize gelen çok değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu seminerlere katılan öğretmenlerimize bilgilerini yenilemeleri açısından son derece faydalı olacaktır. Biz de eğitim alanındaki yenilikleri elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da her şey çağa uygun olarak yenileniyor. Çağı takip edebilmek için bu yeniliklere hazırlıklı olmak gerekiyor. Bu bağlamada bu seminerleri düzenleyen Teknik Öğretmenler Derneği’ne çok teşekkür ediyorum ve benzeri seminerlerin devam etmesini arzu ediyorum” dedi.

ARSLAN

Teknik Öğretmenler Derneği Başkanı Ahmet Arslan da seminerin açılışına katılan Bakan Berova’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, dernek olarak benzeri seminerleri eğitmenlere ve katılmak isteyen herkese açık olarak yapmaya devam edeceklerini söyledi ve ilk seminerin hayırlı olmasını diledi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.